Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rusya bugün 58 bin test yapmış
Test sayıları çok fazla totalde 697.000 test
Toplam vakaları ise 4731

Abi 2 soru daha alirsam IBANimi yollarım. Kuruttun beni aksam aksam :D @Emrah Duvar
1586113821631.webp

Yakın zamanda biteceğe benzemiyor. 10 günden önce pik yapmaz gibi. Sonra rahatlama iki ay.

Böyle giderse 10 güne 50 binleri geçeriz maalesef
Uygun aşı bulunsun dua edelim de

Tüm dünyada ölümler bugun düşüşe geçti. Acaba diyorum nisan sonunda kendiliğinden yok olup gidecek söylemleri doğru mu cıkacak.
Kendiliğinden yok olması için mutasyon geçirip insandan insana bulaşma özelliğini kaybetmesi lazım.

Onun dışında kuluçka süresi için 47 güne kadar çıktığı iddia edilen bir virüsün kendiliğinde yok olmas bence çok zor

Kendiliğinden yok olması için mutasyon geçirip insandan insana bulaşma özelliğini kaybetmesi lazım.

Onun dışında kuluçka süresi için 47 güne kadar çıktığı iddia edilen bir virüsün kendiliğinde yok olmas bence çok zor

Diyelim ki bugun biriyle temas kurdum,2 gun sonra bazi belirtilerin ortaya cikmasi mümkün mu

Bende cunku bi sali gunu basladi Ama pazartesi gunu kalabalik bir ortamda bulundum isim geregi

Diyelim ki bugun biriyle temas kurdum,2 gun sonra bazi belirtilerin ortaya cikmasi mümkün mu

Bende cunku bi sali gunu basladi Ama pazartesi gunu kalabalik bir ortamda bulundum isim geregi
Tabii mümkün. Ulaştığı bölgedeki hücrelere bağlanma hızına bağlı.

italya ve ispanyada ölümde düşüş var bizdede stabil kaldı 70 bandında abd dısında zirveyi gördü gibi ciddi yaşayan ülkeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt