Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.112
- 9.127
- 2.398
Değil23 nisan - 4 mayıs sokaga cıkma yasagı haberi dogru mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil23 nisan - 4 mayıs sokaga cıkma yasagı haberi dogru mu
Ben deyince auuuv
bu deyince ok
yetkililer daahil kimse bir şey bilmiyor olabilir bu virüsle alakalı.![]()
Son dakika haberi: İtalya'da corona virüsten can kaybı 21 bin 645'e yükseldi
İtalya'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 578 artarak 21 bin 645'e yükseldi.www.hurriyet.com.tr
''Basın toplantısına katılan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Yetkilisi Ranieri Guerra da maske kullanımına değinerek, “DSÖ’nün tavsiyesi, sokakta yürüyen insanların maske takmasına gerek olmadığı yönünde.” dedi. ''
Olm bu dsö milletle t...k mı geçiyor yoksa bilgi kirliliği mi var anlamadım. Bu virüs havada kalmıyor muydu paranoyak olduk iyice.
Gerçeği söylediğimi değiştirmiyor bu. Neyse aptallar alır belkide diğerlerinden bulabilirim.vasıfsız eleman olduğun için sözününde 1 itibarı olmuyor kmk
acı ama gerçek
anlamadım renktaş ne dedin ki senBen deyince auuuv
bu deyince ok
Sabah bu borel i koyuştum buraya. Antiseptik özelliği var mı diye sormuştum. Yoksa bir işe yaramaz, çöp demiştim coronaya karşı. Yarar filan diyen olmuştuanlamadım renktaş ne dedin ki sen
Cunku 107 kisi olerek o listeden cikti dustugune uzuluyorum dusme nedeni olen vatandaslarimizDün 1809 olan yoğun bakım sayısı bugün sadece 11 artışla 1820 oldu
Dün 1087 olan entübe sayısı 35 düşüşle 1052 oldu
Ölenler olunca elbette düşüyor ama eskiden yükseliyordu bir de o yandan bakmak lazımCunku 107 kisi olerek o listeden cikti dustugune uzuluyorum dusme nedeni olen vatandaslarimiz
Eskiden derken ilk hafta ciddi yukseldi cunku vaka vardi iyilesen ve olen yoktu ondan sonra yukselmemesi veya dusmesi olum sayisinin artmasiyla dogru orantili gitti vaka sayisi azalmadikca yogun bakim entube sayilari zerre kadar onemsizÖlenler olunca elbette düşüyor ama eskiden yükseliyordu bir de o yandan bakmak lazım
Etil alkol varsa bor'u ne için kullanmışlar bu üründe? Tek alkol yeterdi kolonya örneğinde olduğu gibi, bence bor işin şovu galiba.Borel etil alcohol barindiriyormus heralde virusu domaltmasa bos yere yapmazlar borel diye biseyi
Benim paylaştığım gönderi kastediliyorsa şunu söyleyeyimYavvvvvvvvv boş beleş twitter kullanıcılarından gına geldi yemin ediyorum, elinin altında internet var 10-15 dakikada erişebilirsin doğruya boş yapmadan önce bir zahmet okuyuverin yav. Mavi tıklı falan hesaplar bir de..
Borel koronavirüs'e karşı etkili evet, sadece borel'de değil pek çok el dezenfektanı da etkili. %60 veya daha fazla alkol içermesi yeterli, borel'de ek olarak eli nemli tutması için ve antifungal ve bakteriyel özellikleri olması bakımından bir kaç esansiyel yağ falan da eklemişler. Bor ne işe yarıyor onu çözemedim, net olarak şu yüzden bor var diye bir yazı göremedim. Bu korona tipi virüslerde viral zarf mı ne varmış bu sebeple en kolay yok edilebilen virüslerden biriymiş, alkol zarfı mı parçalıyormuş neymiş işte bu sayede de ölüyormuş ama norovirüs mesela daha zor ölüyormuş bu da çöp bilgi bizi ilgilendirmiyor niye yazdım onu da bilmiyorum.
Yarın satın alıp g.tünüze başınıza güvenle sürebilirsiniz.
Sabah bu borel i koyuştum buraya. Antiseptik özelliği var mı diye sormuştum. Yoksa bir işe yaramaz, çöp demiştim coronaya karşı. Yarar filan diyen olmuştu![]()