Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.147
- 4.169
- 2.418
15 euronun 113 tl yapması daha çok dikkat cekiyor
Bıktım böyle mallardan lan öküz o kadar iyi madem git türkiyeye burdaki cahil türkler türkiyedeki cahillere rahmet okutur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bende bıktım bunlardan gel bide iclerinde yaşa bide almanlarla taştışan gerzekler var politik konularda adam o kadar iyiyse dön memleketine dese bu seferde sen nazisin derGurbetçilerdeki bu tarz Türkiye güzellemesi beni benden alıyor yalnız.
Öyle böyle sövmüyorum.
Valla almanyada kimse fare gibi yaşamaz dogru dürüst işine gücüne baktınmı gayet güzel gecinir gidersin ama burdaki bi cok türk kürt ve araplar özellikle kumar ve kahvehane müptelası oldugu icin gecinemezler ondan sonra almanya bitti sürünüyoz edebiyatı yaparlar ama kumar makinalarına ayda kac Euro attıklarından hic bahsetmezlerAdam Almanya'da alt kesimde lağım faresi gibi görülüyor, Türkiye'ye geliyor bir anda kral oluyor. Bu adamların çoğunun zaten psikolojik olarak düzgün olduğunu sanmıyorum.
Gurbetçilerdeki bu tarz Türkiye güzellemesi beni benden alıyor yalnız.
Öyle böyle sövmüyorum.
Valla almanyada kimse fare gibi yaşamaz dogru dürüst işine gücüne baktınmı gayet güzel gecinir gidersin ama burdaki bi cok türk kürt ve araplar özellikle kumar ve kahvehane müptelası oldugu icin gecinemezler ondan sonra almanya bitti sürünüyoz edebiyatı yaparlar ama kumar makinalarına ayda kac Euro attıklarından hic bahsetmezler
Lakin burda konu devletin halkina (dandik te olsa) halkina maske dagitmak istemesi. Avrupada ben bu uygulamayi gormedim. Kendim saglikci oldugum halde kendi imkanlarimla çinden maske siparişi vermek durumunda kaldim. Turkiye güzellemesi yapilmasina bende karsiyim. Buyuk hatalar yapildi ve yapılıyor. Lakin maalesef Avrupada ki ulkeler de sinifta kaldilar.
Nişanlım da sağlıkçı ve biraz soguk alginligi ve bas agrisi vardi. Bagli oldugu kurum test azlığı sebebiyle nisanlimi test dahi etmek istemedi.
Felaket
Konu yazıyı yazan organizmanın para birim sistemlerinden haberi olmaması.
Türkiye'de asgari ücret 300 euro
kanki istemekle olmuyor be hani bana kod geldi hiçbir eczanede maske yok ben senin gibi çinden maske de sipariş edemiyorum ptesi de bulamazsam nolacakLakin burda konu devletin halkina (dandik te olsa) halkina maske dagitmak istemesi. Avrupada ben bu uygulamayi gormedim. Kendim saglikci oldugum halde kendi imkanlarimla çinden maske siparişi vermek durumunda kaldim. Turkiye güzellemesi yapilmasina bende karsiyim. Buyuk hatalar yapildi ve yapılıyor. Lakin maalesef Avrupada ki ulkeler de sinifta kaldilar.
Nişanlım da sağlıkçı ve biraz soguk alginligi ve bas agrisi vardi. Bagli oldugu kurum test azlığı sebebiyle nisanlimi test dahi etmek istemedi.
Felaket
Türkiye'de sağ partiye oy atıp Almanya'da sol partiye oy atarlar
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi