Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurbetçilerdeki bu tarz Türkiye güzellemesi beni benden alıyor yalnız.

Öyle böyle sövmüyorum.
Valla bende bıktım bunlardan gel bide iclerinde yaşa bide almanlarla taştışan gerzekler var politik konularda adam o kadar iyiyse dön memleketine dese bu seferde sen nazisin der

Tam 1 gerzek maaşı da TL üzerinden alıyor herhalde.
Her sene gelip Türkiye’de 1 yazlık alıp “Türkiye’yi hiç birşeye değişmem” diyen tip. Yerleş o zaman desen arkasına bakmaz.

Adam Almanya'da alt kesimde lağım faresi gibi görülüyor, Türkiye'ye geliyor bir anda kral oluyor. Bu adamların çoğunun zaten psikolojik olarak düzgün olduğunu sanmıyorum.
Valla almanyada kimse fare gibi yaşamaz dogru dürüst işine gücüne baktınmı gayet güzel gecinir gidersin ama burdaki bi cok türk kürt ve araplar özellikle kumar ve kahvehane müptelası oldugu icin gecinemezler ondan sonra almanya bitti sürünüyoz edebiyatı yaparlar ama kumar makinalarına ayda kac Euro attıklarından hic bahsetmezler

Valla almanyada kimse fare gibi yaşamaz dogru dürüst işine gücüne baktınmı gayet güzel gecinir gidersin ama burdaki bi cok türk kürt ve araplar özellikle kumar ve kahvehane müptelası oldugu icin gecinemezler ondan sonra almanya bitti sürünüyoz edebiyatı yaparlar ama kumar makinalarına ayda kac Euro attıklarından hic bahsetmezler

Yaşamdan bahsetmedim yani orada işçi bir türke bakış açısından bahsettim. Burada o parayla kral oluyorsun orada yüzüne bakılmıyor onu diyorum.

Lakin burda konu devletin halkina (dandik te olsa) halkina maske dagitmak istemesi. Avrupada ben bu uygulamayi gormedim. Kendim saglikci oldugum halde kendi imkanlarimla çinden maske siparişi vermek durumunda kaldim. Turkiye güzellemesi yapilmasina bende karsiyim. Buyuk hatalar yapildi ve yapılıyor. Lakin maalesef Avrupada ki ulkeler de sinifta kaldilar.

Nişanlım da sağlıkçı ve biraz soguk alginligi ve bas agrisi vardi. Bagli oldugu kurum test azlığı sebebiyle nisanlimi test dahi etmek istemedi.

Felaket

Lakin burda konu devletin halkina (dandik te olsa) halkina maske dagitmak istemesi. Avrupada ben bu uygulamayi gormedim. Kendim saglikci oldugum halde kendi imkanlarimla çinden maske siparişi vermek durumunda kaldim. Turkiye güzellemesi yapilmasina bende karsiyim. Buyuk hatalar yapildi ve yapılıyor. Lakin maalesef Avrupada ki ulkeler de sinifta kaldilar.

Nişanlım da sağlıkçı ve biraz soguk alginligi ve bas agrisi vardi. Bagli oldugu kurum test azlığı sebebiyle nisanlimi test dahi etmek istemedi.

Felaket

Konu yazıyı yazan organizmanın para birim sistemlerinden haberi olmaması.

Konu yazıyı yazan organizmanın para birim sistemlerinden haberi olmaması.

O ayrı bir felaket zaten. Kiyaslama cok saçma olmuş kesinlikle. Cok aşırı derecede guzellemeler mevcut gurbetciler arasindaki kahve sohbetleri sirasinda. Dedikleriniz gibi senede 1-2 sefer Turkiyeye gidip guncel yasami o tatildeki gibi sanıyorlar maalesef.

Ben daha cok işin pandemik salgın konusuyla ilgilenmistim. Dunyada çoğu batı ulkesi kendisini zengin ve varlikli kabul etmesin bana gore. Halk politikasinda buyuk zaaflar oluştu ve oluşuyor hergun dunya arenasinda.

Felaket
kanki istemekle olmuyor be hani bana kod geldi hiçbir eczanede maske yok ben senin gibi çinden maske de sipariş edemiyorum ptesi de bulamazsam nolacak

Yine başladınız genellemeye.
Alt kesimde lağım faresi demiş biris hahaha.

Sizin dediğiniz 20 sene önceydi.
Gayet bilgili iş sahibi on binlerce almancı var.

Mühendis, tasarımcı, işveren çok. Hem de öyle sadece dönerci değil.
İki üç iş birden yapan çok Türk tanıyorum.
Mesela benim bir arkadaşım var komisyon üzerine araba satıyor, online Marketing yapıyor ve hijyen malzemesi satıyor.

Konuya gelecek olursak insanoğlu ulaşamadığı şeylere uzaktan hep yeltenir, hep güzel yanını görür.
Almancılar da buna bir de vatan özlemi dahil olunca güzellemeler daha da artıyor.

Gscimbom mobil

IQ seviyesi olarak Almancılar ve 53-61 tayfası ölümüne kapışırlar ama tersten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt