Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu YKS girecek öğrenciler de 1-1.5 aydır ertelensin diye yazıp duruyorlar virüsün ilk zamanları temmuza ertelemişler mayısta geri hazirana çekmişler bu karar saçma ama sürekli ertelensin demenin de mantığı ne çözemiyorum temmuzda yapılsa ne değişecek oturun ders çalışın olm

En çok İstanbul İzmir Muğla çeşme gibi sahil ve yoğun yerlerden korkuyordum ama buraların vaka artışı düşmüş
Konya Antep diyarbekir Antep Urfa resmen zirve yapmislar

Dışarıda hiç kimse maske takmıyor hayırdır virüs aşısı bulundu da biz mi bilmiyoruz bu gevşeklik niye?

Biat kültürünün tavan yaptığı güzel ülkemde baştaki nasıl davranırsa millete yansıması öyle oluyor. Yasakları kaldırmadılar sadece millette rehavet hissi uyandırdılar.uyarılar daha ciddi ve bilinçlendirici olmalı. Sağlık bakanı kendini yırtıyor ama dinleyen yok diğer devlet yetkililerinde aynı ciddiyet yok

Bu hükumetin insan hayatına önem vermediğini biliyoruz adamlar için her gün 1000-2000 kişi virüs kapmış 20-30 kişi ölmüş umurunda değil.

Bu hükumetin insan hayatına önem vermediğini biliyoruz adamlar için her gün 1000-2000 kişi virüs kapmış 20-30 kişi ölmüş umurunda değil.
ingiltere hariç avrupa ülkeleri turist akını kesildikten sonra kontrol altına aldılar durumu ve şuan iyi gidiyorlar. Bu noktada yönetim farkı ve bilinçli insan farkı ortaya çıkmaya başladı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt