- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok gecmis olsun, Allah acil şifa versin.Maalesef test sonucum pozitif çıktı bakalım umarım en iyi şekilde atlatırız
kayseri tabipler odası başkanı günde 700-800 arası vaka açıklıyoruz dedi inanmayan acile girsin dedi o gün sağlık bakanlığı verilerinde iç anadolu bölgesinde vaka sayısı 296ydıBurada palavra sıkan rugby topunu tutan oyuncu resimini avatar yapan bir eleman vardı. Vakalar artınca hükümet saçmalamaya başlayınca ortadan kaybolmuş 10 15 sayfa geriye gittim elemanı göremedim hiç. Bu arada şuan peak seviyesine çıktığı nisandan çok daha kötü durumdayız bence çok fazla yakınlarımda ve etrafımda vakaya denk geliyorum. 1500 değil 15000 vaka gibi bir hissiyat var
geçmiş olsun başkan adana çok kötü duruma geldi umarım en sağlıklı şekilde atlatırsınMaalesef test sonucum pozitif çıktı bakalım umarım en iyi şekilde atlatırız
Kayseri'de 700 vaka çıkıyorsa ülkede 100 bin vaka çıkar günde. Bu işi anlamak çok güç, TTB ısrarla fazla diyor, Bakan ise umursamıyor bile.kayseri tabipler odası başkanı günde 700-800 arası vaka açıklıyoruz dedi inanmayan acile girsin dedi o gün sağlık bakanlığı verilerinde iç anadolu bölgesinde vaka sayısı 296ydı
lütfen siyaset yapmayınızNisan Mayıs gibi oturdugum yer düşük riskli bölgeydi şuan en yüksek risk olmuş kıpkırmızı. Her taraf öyle tabi. Vaka sayilarina inananlar Almanya'nın bizi kiskandigina ekonominin cok iyi olduguna da inaniyordur.
Ne anlatıyor? Virüs sana bana var oğlum.![]()
Prof. Dr. Necmettin Ünal'dan korkutan açıklama: Olay korkunç boyutta, hastaneler tıklım tıklım
Koronavirüs vakalarındaki artışların ve Sağlık Bakanlığı verilerinin güvenilirliğinin ele alındığı programda Prof. Dr. Necmettin Ünal çarpıcı açıklamalarda bulundu.www.mynet.com
Abimiz cok guzel anlatmis vaziyeti burada.
Iste simdi yandik
Sapka kanununa uymazsan böyle olur

Hemen hemen hiçbir şey değişmemiş hatta ölü ve ağır hasta sayısı artmış ama +83 bin testte o zamana göre +400 vaka çıkarmışız ha
ordinaryus prof dr fahrettin kocayi tebrik etmek lazimHemen hemen hiçbir şey değişmemiş hatta ölü ve ağır hasta sayısı artmış ama +83 bin testte o zamana göre +400 vaka çıkarmışız ha