Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada palavra sıkan rugby topunu tutan oyuncu resimini avatar yapan bir eleman vardı. Vakalar artınca hükümet saçmalamaya başlayınca ortadan kaybolmuş 10 15 sayfa geriye gittim elemanı göremedim hiç. Bu arada şuan peak seviyesine çıktığı nisandan çok daha kötü durumdayız bence çok fazla yakınlarımda ve etrafımda vakaya denk geliyorum. 1500 değil 15000 vaka gibi bir hissiyat var

Burada palavra sıkan rugby topunu tutan oyuncu resimini avatar yapan bir eleman vardı. Vakalar artınca hükümet saçmalamaya başlayınca ortadan kaybolmuş 10 15 sayfa geriye gittim elemanı göremedim hiç. Bu arada şuan peak seviyesine çıktığı nisandan çok daha kötü durumdayız bence çok fazla yakınlarımda ve etrafımda vakaya denk geliyorum. 1500 değil 15000 vaka gibi bir hissiyat var
kayseri tabipler odası başkanı günde 700-800 arası vaka açıklıyoruz dedi inanmayan acile girsin dedi o gün sağlık bakanlığı verilerinde iç anadolu bölgesinde vaka sayısı 296ydı

Fransa yaklasik 8000 kisi eklemis. Bunlar zaten Nisan ayinda filan zirvedeyken maksimum 5000 6000 kisi eklemiyor muydu?

kayseri tabipler odası başkanı günde 700-800 arası vaka açıklıyoruz dedi inanmayan acile girsin dedi o gün sağlık bakanlığı verilerinde iç anadolu bölgesinde vaka sayısı 296ydı
Kayseri'de 700 vaka çıkıyorsa ülkede 100 bin vaka çıkar günde. Bu işi anlamak çok güç, TTB ısrarla fazla diyor, Bakan ise umursamıyor bile.

Günlük vaka 3000-5000 civarıdır sırf ekonomi yürüsün diye az açıklanıyor ancak bu seferde sağlık sistemi büyük paralar gidiyor ve büyük yoğunluk var hangisine gitsem hepsi full çakılıydı yoğun bakımlarda yer kalmadı deniyor bunu hesap edemediler

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nisan Mayıs gibi oturdugum yer düşük riskli bölgeydi şuan en yüksek risk olmuş kıpkırmızı. Her taraf öyle tabi. Vaka sayilarina inananlar Almanya'nın bizi kiskandigina ekonominin cok iyi olduguna da inaniyordur.

Nisan Mayıs gibi oturdugum yer düşük riskli bölgeydi şuan en yüksek risk olmuş kıpkırmızı. Her taraf öyle tabi. Vaka sayilarina inananlar Almanya'nın bizi kiskandigina ekonominin cok iyi olduguna da inaniyordur.
lütfen siyaset yapmayınız
aksi takdirde ceza-i işlem yahut müebbet şeklinde işlemler uygulanacaktır.
ilginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
gsc yönetim bürosu

sabah yan komşuya evde bakım hizmeti geldi şimdi ambulansla götürdüler adamı artık iyice yayılıyor tüm akraba çevresi mahalleler köyler gidişat daha da kötüleşiyor

EglYMHVX0AIxVpS.webp

@Keramettin TANRIVERDİ @Hidayet Sarıdağ @Berke Deniz @Murat Ünsal

Hemen hemen hiçbir şey değişmemiş hatta ölü ve ağır hasta sayısı artmış ama +83 bin testte o zamana göre +400 vaka çıkarmışız ha
ordinaryus prof dr fahrettin kocayi tebrik etmek lazim

saglikta devrim yaptigimizin kaniti bu rakamlardir

dünyada esi benzeri yok bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt