Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belirti varsa yaptır rtaş. Ama belirti yoksa yaparlar mı bilemem.
Boğaz ağrısı halsizlik şikayetiyle doktora giden tanıdığıma bile yapılmamış test düşün
Pcr testini hastalıktan ölsem de yaptırmam da kan testine ulaşım kolay olsa kontrol amaclı onu yaptırmak isterim. Bir araştırayım.

Pcr testini hastalıktan ölsem de yaptırmam da kan testine ulaşım kolay olsa kontrol amaclı onu yaptırmak isterim. Bir araştırayım.
İkisini de ücret karşılığında özel hastanelerde yaptırabilirsiniz.
Kan testi en mantıklısı.
Pcr testi için bende oluşan güven sıfır nokta sıfır.

Gscimbom mobil

İkisini de ücret karşılığında özel hastanelerde yaptırabilirsiniz.
Kan testi en mantıklısı.
Pcr testi için bende oluşan güven sıfır nokta sıfır.

Gscimbom mobil

Tam tersini diyorlar ya güven konusunda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam tersini diyorlar ya güven konusunda

Antikor daha güvenli yav ancak onun için vücudun antikor üretmiş olması lazım yani hastalığın üzerinden bir süre geçmeli.

PCR testinde örnek alınan kısımda virüse rastlanmama ihtimali olabilir.

Antikor daha güvenli yav ancak onun için vücudun antikor üretmiş olması lazım yani hastalığın üzerinden bir süre geçmeli.

PCR testinde örnek alınan kısımda virüse rastlanmama ihtimali olabilir.

Bana denilen antikor üretmemiş vücudum yani daha önce geçirmemişim bunu görmesi açısından güzel. Ama diğer açıdan pcr tavsiye ediliyor o da kuluçka dönemine göre değiştiği için rastlanmayabiliyor. İki örnek vereyim;

İş arkadaşıma pcr testi yapıldı sonuç pozitif çıktı ama kan tahlilinde değerleri normal çıkmış antikora rastlanmamış.

Bir diğer tanıdığımın ise ilk pcr testi negatif çıkmış. Ama 9.gün yeniden test yaptırınca pozitif çıkmış. Yani kuluçka süresi meseleside çok karışık.

Ben bu sene sırf boğaz ağrısı olup işkillenmemek için içtiğim soğuk suyu karışık içiyorum, buna rağmen arada boğaz ağrısı hafif hortluyor, sonra sıcak çay v.s. içince toparlıyor. Şu an bile çay demledim içiyorum.

Geçmiş olsun, umarım kötü bir durum çıkmaz.

Bir süredir boğaz ağrım vardı dün iyiydim bugün yine boğaz ağrım var ama akşam soğuk su içtim fazlaca umarım ondandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt