- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Özel hastanelerde yapılabiliyordu öyle bir şey galiba.Tam emin değilim amaParayla yaptırabiliyor muyuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özel hastanelerde yapılabiliyordu öyle bir şey galiba.Tam emin değilim amaParayla yaptırabiliyor muyuz?
Pcr testini hastalıktan ölsem de yaptırmam da kan testine ulaşım kolay olsa kontrol amaclı onu yaptırmak isterim. Bir araştırayım.Belirti varsa yaptır rtaş. Ama belirti yoksa yaparlar mı bilemem.
Boğaz ağrısı halsizlik şikayetiyle doktora giden tanıdığıma bile yapılmamış test düşün
Geçmiş olsun. Öyle iş hekiminin uygulanabildiği bir test ise; bizim iş yerine de söyleyeyim diye sordum adaşım.Aynen birisinde çıktı. Kan alıp test yapıyorlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkisini de ücret karşılığında özel hastanelerde yaptırabilirsiniz.Pcr testini hastalıktan ölsem de yaptırmam da kan testine ulaşım kolay olsa kontrol amaclı onu yaptırmak isterim. Bir araştırayım.
Yok, şekerine bakıyorlar@Murat Ünsal kan testinde antikor mu bakıyorlar?
Sana bu testi farklı deliklerden yaparım.Yok, şekerine bakıyorlar
@Murat Ünsal kan testinde antikor mu bakıyorlar?
İkisini de ücret karşılığında özel hastanelerde yaptırabilirsiniz.
Kan testi en mantıklısı.
Pcr testi için bende oluşan güven sıfır nokta sıfır.
Gscimbom mobil
Antikor daha güvenli yav ancak onun için vücudun antikor üretmiş olması lazım yani hastalığın üzerinden bir süre geçmeli.Tam tersini diyorlar ya güven konusunda
Antikor daha güvenli yav ancak onun için vücudun antikor üretmiş olması lazım yani hastalığın üzerinden bir süre geçmeli.
PCR testinde örnek alınan kısımda virüse rastlanmama ihtimali olabilir.
normal gribal enfeksiyondada tat duygusu kayboluyor.Koku ve tat duygusunu kaybetmek nedir yahu? Ne illet bir virüsmüş.
Bir süredir boğaz ağrım vardı dün iyiydim bugün yine boğaz ağrım var ama akşam soğuk su içtim fazlaca umarım ondandır.
Cok iyi anliyorum dostumNormal hayatımı özledim yavv. Ustelik baya asosyal sayılırım.Dışarı çıkınca kafayı yiyiyorum.Aha bulaştı aha bulaşacak.
Umutun mesajını okurken sen yazdın sandım ha.Cok iyi anliyorum dostum