- 28 Ekim 2014
- 3.364
- 2.041
- 913
Çok teşekkürler renkdaş
Çok geçmiş olsun üzüldüm okuyunca
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkürler renkdaş
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun üzüldüm okuyunca
Muzo nerdesin senÇok geçmiş olsun üzüldüm okuyunca
zaten günlük 10 bine yakın açıklanıyordu niye 3 günlük açıklama gereği duymuşlar ki#SONDAKIKA
İspanya Sağlık Bakanlığı, son 72 saat içerisinde 31.785 yeni koronavirüs vakası tespit edildiğini açıkladı.
Zirveleri 1 ay içinde görücez muhtemelen, her yerde 50 binli vakalar gelebilir.zaten günlük 10 bine yakın açıklanıyordu niye 3 günlük açıklama gereği duymuşlar ki
Bizdeki hasta diğerlerindeki vakabizdeki hasta sayısı tabi ki 1400 günlük. Çünkü en iyi, en kültürlü, en kuralcı ülke biziz.
Bugün annemin testi pozitif çıktı. Aylardır da evden çıkmıyoruz. Nereden bulaştı hiçbir fikrimiz yok. Alışverişi falan hep online yapıyorum. İnşallah sancısız atlatırız. Çok dikkat edin kendinize arkadaşlar. Nereden, nasıl bulaşıyor hiç anlamıyorsunuz.
Teşekkürler, inşallahGeçmiş olsun umarım hemen atlatır
Bugün annemin testi pozitif çıktı. Aylardır da evden çıkmıyoruz. Nereden bulaştı hiçbir fikrimiz yok. Alışverişi falan hep online yapıyorum. İnşallah sancısız atlatırız. Çok dikkat edin kendinize arkadaşlar. Nereden, nasıl bulaşıyor hiç anlamıyorsunuz.
Maalesef öyle. Sancısız atlatırız inşallahÇok geçmiş olsun. Eşimin teyzesinde aynı durum oldu. Sakınan göze daha çok batıyor maalesef.
Çok geçmiş olsun renktaşBugün annemin testi pozitif çıktı. Aylardır da evden çıkmıyoruz. Nereden bulaştı hiçbir fikrimiz yok. Alışverişi falan hep online yapıyorum. İnşallah sancısız atlatırız. Çok dikkat edin kendinize arkadaşlar. Nereden, nasıl bulaşıyor hiç anlamıyorsunuz.
Y tipi yukselis bekleniyormus
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun renktaş