Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okulları açan adam değildir
zaten birçoğunuz :)

#SONDAKIKA

İspanya Sağlık Bakanlığı, son 72 saat içerisinde 31.785 yeni koronavirüs vakası tespit edildiğini açıkladı.

bizdeki hasta sayısı tabi ki 1400 günlük. Çünkü en iyi, en kültürlü, en kuralcı ülke biziz.

Koku ve tat kaybı için öneriler nelerdi arkadaslar ? Burada tavsiyesi olanlar vardı sanirim

1601368752298.png

Koronavirüs için mi söyledi bunu

Bugün annemin testi pozitif çıktı. Aylardır da evden çıkmıyoruz. Nereden bulaştı hiçbir fikrimiz yok. Alışverişi falan hep online yapıyorum. İnşallah sancısız atlatırız. Çok dikkat edin kendinize arkadaşlar. Nereden, nasıl bulaşıyor hiç anlamıyorsunuz.

Bugün annemin testi pozitif çıktı. Aylardır da evden çıkmıyoruz. Nereden bulaştı hiçbir fikrimiz yok. Alışverişi falan hep online yapıyorum. İnşallah sancısız atlatırız. Çok dikkat edin kendinize arkadaşlar. Nereden, nasıl bulaşıyor hiç anlamıyorsunuz.

Geçmiş olsun umarım hemen atlatır

Çok geçmiş olsun. Eşimin teyzesinde aynı durum oldu. Sakınan göze daha çok batıyor maalesef.

Çok geçmiş olsun renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt