Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.314
- 101.526
- 5.238
İş yerlerinde havalandırma, maskeden daha koruyucu galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozitifleri ve temaslilari kontrol altinda tutabilseydik bu isi cozerdik ama bole bir sistemin ve denetcin olmadigi icin bu durumdayiz, bir ay karantina uygulayacak paranda yok.
Pozitiflerin %65 i sokakta geziyor.
Yogun bakimlarda hasta secilecek gunleri umarim gormeyiz .
Kendisine Luyindama yardımcı olacaktır@Melih Sönmez , kongo ya da uganda aşısı istiyormuş.
Özelikle Rus aşısını vurduranın aklı yoktur derimVurdurmam daha iyi.
Evet bir böyle bilinçli insanlar var bir de götünden korona virüsü kapanlar var.Çok haklı 1 yorum
Valla kusura bakmayinda bu vaka artisina bakanlik neyapsin (sadece TR icin degil Hollanda icinde gecerli) kurallari ipleyen yok. Millet dib dibe, party party ondan sonra bu vakalar neden yukseliyor. Yukselmesinde neyapsin ?Rakamlara bakınca sağlık bakanının süreci çok iyi idare ettiği görülüyor!
Ekli dosyayı görüntüle 102045
@Serkan G. Veren dayı admir sana bilinçli diye hitap etti.Bu yorum sonrası gözyaşlarını zor tuttuğunu düşünmekteyim.Evet bir böyle bilinçli insanlar var bir de götünden korona virüsü kapanlar var.
Türkiye'de kaç kişi parti yapıyor? Kaç kişi parti yapar gibi her gün işyerlerinde çalışıyor?Valla kusura bakmayinda bu vaka artisina bakanlik neyapsin (sadece TR icin degil Hollanda icinde gecerli) kurallari ipleyen yok. Millet dib dibe, party party ondan sonra bu vakalar neden yukseliyor. Yukselmesinde neyapsin ?
Genel olarak yorumluyorum, kisisel algilama. Bu Turkiyede de boyle, Hollanda'da boyle yani
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bir böyle bilinçli insanlar var bir de götünden korona virüsü kapanlar var.
Yok kinaye yapıyorum.@Serkan G. Veren dayı admir sana bilinçli diye hitap etti.Bu yorum sonrası gözyaşlarını zor tuttuğunu düşünmekteyim.

işimden oldum 6 ayımı kapalı geçiriyorum
aradığım hayat derken saçma sapan bir komşu yüzünden teste gitmek zorundayım
böyle hayatın tam bilmem nesini
çinlilere olan öfkem iyice arttı
Olağanüstü bir tespit. Şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemiş olması üzücü.Pozitifleri ve temaslilari kontrol altinda tutabilseydik bu isi cozerdik ama bole bir sistemin ve denetcin olmadigi icin bu durumdayiz, bir ay karantina uygulayacak paranda yok.
Geçmiş olsun abicim.
Ciddi postlarimin layka bogulmasi ile ilgili fikirlerin ?Evet bir böyle bilinçli insanlar var bir de götünden korona virüsü kapanlar var.
Ustad gibi yerinde tespit yaparimOlağanüstü bir tespit. Şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemiş olması üzücü.
Ben bu adamin insanlara paralarini iade edecegini hic dusunmuyorum
Oyle bir videosu cikmisti ama hic inandirici degil
Bence paralarla kacti ve odeme yapmayacak
Pozitifleri ve temaslilari kontrol altinda tutabilseydik bu isi cozerdik ama bole bir sistemin ve denetcin olmadigi icin bu durumdayiz, bir ay karantina uygulayacak paranda yok.
Reis senin iş ne üzerineydiişimden oldum 6 ayımı kapalı geçiriyorum
aradığım hayat derken saçma sapan bir komşu yüzünden teste gitmek zorundayım
böyle hayatın tam bilmem nesini
çinlilere olan öfkem iyice arttı