Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pozitifleri ve temaslilari kontrol altinda tutabilseydik bu isi cozerdik ama bole bir sistemin ve denetcin olmadigi icin bu durumdayiz, bir ay karantina uygulayacak paranda yok.

Pozitiflerin %65 i sokakta geziyor.

Yogun bakimlarda hasta secilecek gunleri umarim gormeyiz .

Çok haklı 1 yorum

Ver 2 haftayı da ortalık durulsun yav...Millet yıllardır devletine bakıyor.Devlette 2 hafta millete baksın.

Rakamlara bakınca sağlık bakanının süreci çok iyi idare ettiği görülüyor!

Ekli dosyayı görüntüle 102045
Valla kusura bakmayinda bu vaka artisina bakanlik neyapsin (sadece TR icin degil Hollanda icinde gecerli) kurallari ipleyen yok. Millet dib dibe, party party ondan sonra bu vakalar neden yukseliyor. Yukselmesinde neyapsin ?

Genel olarak yorumluyorum, kisisel algilama. Bu Turkiyede de boyle, Hollanda'da boyle yani

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla kusura bakmayinda bu vaka artisina bakanlik neyapsin (sadece TR icin degil Hollanda icinde gecerli) kurallari ipleyen yok. Millet dib dibe, party party ondan sonra bu vakalar neden yukseliyor. Yukselmesinde neyapsin ?

Genel olarak yorumluyorum, kisisel algilama. Bu Turkiyede de boyle, Hollanda'da boyle yani

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türkiye'de kaç kişi parti yapıyor? Kaç kişi parti yapar gibi her gün işyerlerinde çalışıyor?
İşyerleri virüs kapan çalışanının yerine başkasını alıyor işe. Sadece bireysele indirgeye indirgeye; devletin varolma sebebini unuttular: Devlet, halkını korumak için vardır.

işimden oldum 6 ayımı kapalı geçiriyorum

aradığım hayat derken saçma sapan bir komşu yüzünden teste gitmek zorundayım

böyle hayatın tam bilmem nesini

çinlilere olan öfkem iyice arttı

Pozitifleri ve temaslilari kontrol altinda tutabilseydik bu isi cozerdik ama bole bir sistemin ve denetcin olmadigi icin bu durumdayiz, bir ay karantina uygulayacak paranda yok.

Olağanüstü bir tespit. Şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemiş olması üzücü.

Aşılar yılbaşından itibaren uygulanmaya başlasa bari yav

işimden oldum 6 ayımı kapalı geçiriyorum

aradığım hayat derken saçma sapan bir komşu yüzünden teste gitmek zorundayım

böyle hayatın tam bilmem nesini

çinlilere olan öfkem iyice arttı
Reis senin iş ne üzerineydi

İtalya'da yaşarken dönmüştün değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt