Almanya 22.378.776 olmuş

Dün 433.069 doz aşı yapılmış

Bu hafta düşüş olacağı söyleniyordu.

Bir bakalım ne kadar yapacaklar.

Grup 1 ve 2 için randevu tahtası açık

Avusturya balkan ülkelerine 650 bin doz Pfizer aşısı gönderecekmiş

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birebir aynı durumdayım renkdaşımla. Anlatmak istediğim tam olarak buydu. Çok ince kokuları böyle işte havadaki gaz denizdeki tuz mesela evde pişmiş ve üstünden 2-3 saat geçmiş mutfakta kalan o hafif yemek kokusu vs. Bu tür kokularda hala sıkıntım var benimde. Yada iyice burnumu dayamam gerekiyor.
Sen KBB'ye gittim demişsin galiba rengim. Bir faydasını gördün mü?

Koku kaybı geçirenler çamaşır suyu kokusunu hâlâ tam alamıyor buna ben de dahil. Domestos falan kokluyorum çok çok az koku geliyor covidin üstünden 7 ay geçti durum bu
Domestos kokusunu az biraz alabiliyorum ama cif tarzı şeylerin kokusu hala yok. Oda spreyinin kokusunu falan alabiliyorum şükür.

Doğru diyorsun bak bide bende covidden sonra şöyle bi sıkıntı oldu mesela bazı kokuları aldığım zaman midem bulanmaya baslıyor tiksiniyorum. Örneğin salça kavrulurken çıkan o koku. Bayadır hanım evde yemek yaparken mutfağın kapısını kapattırıyorm bu yüzden.
Ki güzel bir kokudur iştah açar normalde.

İlaç kullanarak atlatan (favipiravir) atlatan arkadaşlara bir sorum olacaktı, kaç gün sonrasında ilaçlar işe yarıyor, özellikle şu eklem ağrılarında?

Ulan ingiltere israil portekiz vs aşı ile işi çözdü. Bizde aşı yaptıkça vaka ve ölümler artıyo. Naptı bu çekik gözlüler aşı diye içine virüsü basıp mı gönderdiler bize bu nasıl iş. Aşılama olmadan hem dışardaydık hem daha az vakamız vardı. Aşının koruyuculuğu hani %95 di
aşı yoktu ama her yer kapalıydı özellikle avm ler virüs saçıyordur su ortamda. bide insanlar alıstı artık ilk zamanlar ciddi dikkat varken şuan sağolsun devletimizin aldığı önlemsizlikler sayesinde insanları da bi rehavet sardı. bitirmeye yönelik değilde süreci uzatmaya yönelik yapıyoruz kısıtlamalarımızı. yazın ne olacak bakalım. açmak zorundasın yasakları, aşılar fayda etmedi rakamlara bakılırsa ve zaman baya baya kısıtlı.

aşı kesinlikle hasta olmayacağın anlamına gelmiyor. hasta oluyosun hafif atlatıyorsun sadece ama artan ölüm sayıları büyük problem. asıl onun düşmesi gerekirken ölümler zirve noktaya geldi.

allah sonumuzu hayretsin.

koku duyumu geri istiyorum
verin kardeşim daha fazla deli etmeden!!

Polisler yakalar umarim
16126.jpg

Geri
Üst Alt