- 8 Mayıs 2009
- 18.916
- 6.392
- 2.493
Kim diyorÇin aşısı mutantlar karşısında tirt çıktı her gün 300'u aşkın insan ölüyor aşıdan önce bile bu kadar ölüm yoktu. Olabiliyorsaniz Biontech olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyorÇin aşısı mutantlar karşısında tirt çıktı her gün 300'u aşkın insan ölüyor aşıdan önce bile bu kadar ölüm yoktu. Olabiliyorsaniz Biontech olun.
Burada da vardı bir kaç düşünme yetisi olmayan insan; futbolcuları aşılayın diyen.Abimin geçen sene Kars'a ataması yapılmıştı.Okulda müdür ve müdür yardımcısı pozitif çıktıktan sonra iki gündür halsizlik ve iştahsızlık şikayetleri sonrası her ihtimale karşı yaptırdığı test pozitif çıkmış.Buradan aşı önceliğini öğretmenlere değil de ülkede bağışıklığı en kuvvetli kesim olan futbolculara verenlere en ağır ithamlarımı sunuyorum.
Bakkal Ahmet Abi demiştir facebook grubundaKim diyor
Valla Şili Brezilya da bu aşıyı kullanıyor ama onlardaki durum da iyi değil. Hatta Şili'nin etkisiz diye üçüncü dozu vurmayı düşündüğünü bile okumuştum. Bizde ölenler azalmiyor öyleyse aşılananlar da mı ölüyor yoksa mutant virüs daha gençleri de mi öldürüyor bunun cevabı sağlık bakanlığında. Bu aşı sözde hastaneye yatırmayı bile önlüyordu.Kim diyor
Aşı şu anda sağlık çalışanları ve 65 yaş üstüne yapıldı sadece, yeni yeni 55 üstüne başladı. Vakaların çoğunluğu çalışan insanlar.Valla Şili Brezilya da bu aşıyı kullanıyor ama onlardaki durum da iyi değil. Hatta Şili'nin etkisiz diye üçüncü dozu vurmayı düşündüğünü bile okumuştum. Bizde ölenler azalmiyor öyleyse aşılananlar da mı ölüyor yoksa mutant virüs daha gençleri de mi öldürüyor bunun cevabı sağlık bakanlığında. Bu aşı sözde hastaneye yatırmayı bile önlüyordu.
23 nisan 17 mayis arası tam kapanma olacagi soyleniyorAşı şu anda sağlık çalışanları ve 65 yaş üstüne yapıldı sadece, yeni yeni 55 üstüne başladı. Vakaların çoğunluğu çalışan insanlar.
Buradan itibaren okuyabilirsin :dBakkal Ahmet Abi demiştir facebook grubunda

Ben vakadan bahsetmiyorum zaten aşının vaadi de vakaları durdurmak değil hastanelere yatışları, ölümleri önlemek. Ölenler hangi yaş grubunda bakan çıksın açıklasın bakalım apar topar Sinovac alımını durdurup başka aşılara neden yöneldilerAşı şu anda sağlık çalışanları ve 65 yaş üstüne yapıldı sadece, yeni yeni 55 üstüne başladı. Vakaların çoğunluğu çalışan insanlar.
Daha sadece %40 ı ilk dozu olmuş diyor:Buradan itibaren okuyabilirsin :d
Ekli dosyayı görüntüle 120533![]()
Chile has one of the world's best vaccination rates. Covid is surging there anyway
A recent surge in coronavirus infections in Chile has sparked concern beyond its borders.www.cnbc.com
Açıklamıştı geçen konuşmasında. Uzun konuşmayı dinlersen ortalarında mı ne söylüyordu.Ben vakadan bahsetmiyorum zaten aşının vaadi de vakaları durdurmak değil hastanelere yatışları, ölümleri önlemek. Ölenler hangi yaş grubunda bakan çıksın açıklasın bakalım apar topar Sinovac alımını durdurup başka aşılara neden yöneldiler
Biliyorum okudum komple yazıyı. Hatta aşının ilk dozu neredeyse hiçbir işe yaramıyor diyorlar zaten. Ama söyledikleri diğer verilerde de aşının önleyicilik oranı Biontech'den de, Pfizer'den de düşük. Bu aşının koruyuculuğuna kesinlikle şüpheyle yaklaşıyorum.Daha sadece %40 ı ilk dozu olmuş diyor:
Almost 40% of the South American country’s total population have now received at least one dose of a Covid-19 vaccine, according to statistics compiled by Our World in Data, reflecting one of the highest vaccination rates in the world.
Kral çoğu tek doz 2.dozdan 15 gün sonra mı ne koruma sağlıyordu zaten. Bizimkilerin çoğu tek doz diye biliyorum.Valla Şili Brezilya da bu aşıyı kullanıyor ama onlardaki durum da iyi değil. Hatta Şili'nin etkisiz diye üçüncü dozu vurmayı düşündüğünü bile okumuştum. Bizde ölenler azalmiyor öyleyse aşılananlar da mı ölüyor yoksa mutant virüs daha gençleri de mi öldürüyor bunun cevabı sağlık bakanlığında. Bu aşı sözde hastaneye yatırmayı bile önlüyordu.
Şüphe ile yaklaşabilirsin ama senin şüphen bir veri değil.Biliyorum okudum komple yazıyı. Hatta aşının ilk dozu neredeyse hiçbir işe yaramıyor diyorlar zaten. Ama söyledikleri diğer verilerde de aşının önleyicilik oranı Biontech'den de, Pfizer'den de düşük. Bu aşının koruyuculuğuna kesinlikle şüpheyle yaklaşıyorum.