Fahrettin Bey düşmüyor bu
Ezb4s2IX0AERYcs

Abimin geçen sene Kars'a ataması yapılmıştı.Okulda müdür ve müdür yardımcısı pozitif çıktıktan sonra iki gündür halsizlik ve iştahsızlık şikayetleri sonrası her ihtimale karşı yaptırdığı testin sonucu pozitif çıkmış.Buradan aşı önceliğini öğretmenlere değil de ülkede bağışıklığı en kuvvetli kesim olan futbolculara verenlere en ağır ithamlarımı sunuyorum.

Abimin geçen sene Kars'a ataması yapılmıştı.Okulda müdür ve müdür yardımcısı pozitif çıktıktan sonra iki gündür halsizlik ve iştahsızlık şikayetleri sonrası her ihtimale karşı yaptırdığı test pozitif çıkmış.Buradan aşı önceliğini öğretmenlere değil de ülkede bağışıklığı en kuvvetli kesim olan futbolculara verenlere en ağır ithamlarımı sunuyorum.
Burada da vardı bir kaç düşünme yetisi olmayan insan; futbolcuları aşılayın diyen.

Valla Şili Brezilya da bu aşıyı kullanıyor ama onlardaki durum da iyi değil. Hatta Şili'nin etkisiz diye üçüncü dozu vurmayı düşündüğünü bile okumuştum. Bizde ölenler azalmiyor öyleyse aşılananlar da mı ölüyor yoksa mutant virüs daha gençleri de mi öldürüyor bunun cevabı sağlık bakanlığında. Bu aşı sözde hastaneye yatırmayı bile önlüyordu.

Valla Şili Brezilya da bu aşıyı kullanıyor ama onlardaki durum da iyi değil. Hatta Şili'nin etkisiz diye üçüncü dozu vurmayı düşündüğünü bile okumuştum. Bizde ölenler azalmiyor öyleyse aşılananlar da mı ölüyor yoksa mutant virüs daha gençleri de mi öldürüyor bunun cevabı sağlık bakanlığında. Bu aşı sözde hastaneye yatırmayı bile önlüyordu.
Aşı şu anda sağlık çalışanları ve 65 yaş üstüne yapıldı sadece, yeni yeni 55 üstüne başladı. Vakaların çoğunluğu çalışan insanlar.

Aşıda hızlanma başlamış, her konuda eleştiririm ama dün 55 yaş üstünü aşılamaya başladık haberini okudum, 56 yaşında olan aile üyemiz bugün aşı oluyor biontech ve sinovactan birini seçme şansı bile vermişler. Aşıdaki yavaşlama bence çoğunlukla randevularına gitmeyen vatandaşlar yüzünden

Aşı şu anda sağlık çalışanları ve 65 yaş üstüne yapıldı sadece, yeni yeni 55 üstüne başladı. Vakaların çoğunluğu çalışan insanlar.
Ben vakadan bahsetmiyorum zaten aşının vaadi de vakaları durdurmak değil hastanelere yatışları, ölümleri önlemek. Ölenler hangi yaş grubunda bakan çıksın açıklasın bakalım apar topar Sinovac alımını durdurup başka aşılara neden yöneldiler

Buradan itibaren okuyabilirsin :d
Ekli dosyayı görüntüle 120533
Daha sadece %40 ı ilk dozu olmuş diyor:
Almost 40% of the South American country’s total population have now received at least one dose of a Covid-19 vaccine, according to statistics compiled by Our World in Data, reflecting one of the highest vaccination rates in the world.

Ben vakadan bahsetmiyorum zaten aşının vaadi de vakaları durdurmak değil hastanelere yatışları, ölümleri önlemek. Ölenler hangi yaş grubunda bakan çıksın açıklasın bakalım apar topar Sinovac alımını durdurup başka aşılara neden yöneldiler
Açıklamıştı geçen konuşmasında. Uzun konuşmayı dinlersen ortalarında mı ne söylüyordu.

Daha sadece %40 ı ilk dozu olmuş diyor:
Almost 40% of the South American country’s total population have now received at least one dose of a Covid-19 vaccine, according to statistics compiled by Our World in Data, reflecting one of the highest vaccination rates in the world.
Biliyorum okudum komple yazıyı. Hatta aşının ilk dozu neredeyse hiçbir işe yaramıyor diyorlar zaten. Ama söyledikleri diğer verilerde de aşının önleyicilik oranı Biontech'den de, Pfizer'den de düşük. Bu aşının koruyuculuğuna kesinlikle şüpheyle yaklaşıyorum.

Kral çoğu tek doz 2.dozdan 15 gün sonra mı ne koruma sağlıyordu zaten. Bizimkilerin çoğu tek doz diye biliyorum.

Biliyorum okudum komple yazıyı. Hatta aşının ilk dozu neredeyse hiçbir işe yaramıyor diyorlar zaten. Ama söyledikleri diğer verilerde de aşının önleyicilik oranı Biontech'den de, Pfizer'den de düşük. Bu aşının koruyuculuğuna kesinlikle şüpheyle yaklaşıyorum.
Şüphe ile yaklaşabilirsin ama senin şüphen bir veri değil.
Bütün dünya söylüyor zaten Biontech in iyi olduğunu ama Türkiye'de hangisini bulursan onu olacaksın ne yazık ki.

Ekonomik, sosyolojik ve antropolojik açıdan tam kapanmaya müsait bir ülke değiliz.

Geri
Üst Alt