Nobel ödüllü Türk bilim insanı Aziz Sancar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısıyla ilgili gelişmeler konusunda AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Bulaşıcı hastalıklar ve aşı konusunda uzman olmadığının altını çizen Sancar, "O nedenle bu konuda Türk uzmanların söylediklerine bir katkıda bulunmam mümkün değildir. Türkiye'de olsaydım Türk hekimlerinin tavsiyelerine uyardım." ifadesini kullandı.

Sosyal medya kullanmadığını ancak biri veya birilerinin "Aziz Sancar" adını kullanarak aşı karşıtı tweetler attığını aktaran Sancar, "Ayıp, günah ve bence bunu yapan veya sahte olduğunu bilerek yayanlar kanunen takip edilip cezalandırılmalıdır." görüşünü dile getirdi.
Nobel ödülü sahibi prof bile konu hakkında bilgi sahibi değilim diyor.Ama sosyal medyada aşı hakkında fikri olmayan neredeyse yok.

Güya yasak var
Asansör 2 saattir bir aşağı bir yukarı inip çıkıyor
Hayırlısı...

155'i ara

Bak vallahi 155'i ararım. Biz kürtaj yapayi burada vatan hayini -  Dailymotion Video

SON DAKİKA :
FDA Pfizer aşısını onayladı. Aşılama günler içinde başlayacak
Moderna aşısı da önümüzdeki hafta onaylanacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4 ilin vali, sağlık müdürü ve halk sağlığı başkanlarıyla görüşerek durum değerlendirmesi yaptıklarını belirterek, "İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de yüzde 30, Ankara'da ise yüzde 40 günlük vakada düşüş oldu. Ancak hastane ve yoğun bakımlarda hasta yükü devam ediyor." ifadesini kullandı.

%40 düşüş ha. :asd:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4 ilin vali, sağlık müdürü ve halk sağlığı başkanlarıyla görüşerek durum değerlendirmesi yaptıklarını belirterek, "İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de yüzde 30, Ankara'da ise yüzde 40 günlük vakada düşüş oldu. Ancak hastane ve yoğun bakımlarda hasta yükü devam ediyor." ifadesini kullandı.

Kanka sana çipimi takmak istiyorum.

nefretim bu kadın bunları bilerek özellikle seçerek bu toplumun başına mebus yaptılar.
Doktorcum tekrar geçmiş olsun bu arada. Bilmediğim için soruyorum: çalışırken yakalandığın hastalık vs gibi durumlar meslek hastalığı içerisine girmiyor mu? Senden rapor almaya gelen normal bir vatandaş; forklift operatörü olsun ve bu kaynaklı bel fıtığı oluşsun. Bu meslek hastalığı değil mi?

Doktorcum tekrar geçmiş olsun bu arada. Bilmediğim için soruyorum: çalışırken yakalandığın hastalık vs gibi durumlar meslek hastalığı içerisine girmiyor mu? Senden rapor almaya gelen normal bir vatandaş; forklift operatörü olsun ve bu kaynaklı bel fıtığı oluşsun. Bu meslek hastalığı değil mi?
yasal olarak kabul edilmedi , kaynattılar yasa teklifi vardı sanırım.

ama zaten rutin reddediyorlar.15 temmuz gazisine maaş bağlarlar ama covidten ölen doktor arkadaşlarımız ve sağlık çalışanlarının aileleri ortada kaldı.

nefret ediyorum ya kahhar diyorum.

sağlık çalışanlarının şehit ilan edilmesi gerekir bu süreçte.

Hangisine inanmaliyiz ?

Oya hocayi tanıyorum hem çok iyi hoca hem de çok iyi hekim .

Yorum yapmayayım , yorum size ait.

20 saat yoğun bakım bekleme süresi.

IMG_20201212_131844.webp

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt