Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
hiç bilgim yok onunla1 tanede Samet Nalbant var mac topiginde gördüm. Amcaoglu herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç bilgim yok onunla1 tanede Samet Nalbant var mac topiginde gördüm. Amcaoglu herhalde
@Berke Deniz lan at kafası dayıyı gördün mü hiç?
Sana ne lanKendin telefon açıp sorsana!
Sana ne lan
Seviyeni yerim seninLan mı? Bu seviyesiz muhabbete devam etmek istemiyorum.
Kardesim hakliKoronavirüs salgınında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Dr. Serdar Savaş, Türkiye’nin aşı aldığı Sinovac şirketinin dünyada rüşvet vererek aşı onayı alan tek şirket olduğunu iddia etti. Savaş, “Bu aşıda temiz firmalar varken, en sahtekarını nereden bulduk merak ediyorum” ifadelerini kullandı.
Sürecin hızlandırılması için vermişler rüşvet bunu da kabul etmişlerKoronavirüs salgınında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Dr. Serdar Savaş, Türkiye’nin aşı aldığı Sinovac şirketinin dünyada rüşvet vererek aşı onayı alan tek şirket olduğunu iddia etti. Savaş, “Bu aşıda temiz firmalar varken, en sahtekarını nereden bulduk merak ediyorum” ifadelerini kullandı.
malsın ondanSürecin hızlandırılması için vermişler rüşvet bunu da kabul etmişler
Ben neden bunları savunuyorum yav çomar oldum
Katılıyorum gece mala vurcammalsın ondan
Yasakçı tayfadan degilizde ondan abicim,normale donsun istiyoruz hayat isterse Uganda uretsin aşıyı yeterki gelsin sıktı artık tekel bayiinde pazar yeri gibi kuyrukmu olur sovdum ciktimSürecin hızlandırılması için vermişler rüşvet bunu da kabul etmişler
Katılıyorum gece mala vurcam
Cok akit tv izliyorsun. Ondan olabilirSürecin hızlandırılması için vermişler rüşvet bunu da kabul etmişler