Koronavirüs salgınında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Dr. Serdar Savaş, Türkiye’nin aşı aldığı Sinovac şirketinin dünyada rüşvet vererek aşı onayı alan tek şirket olduğunu iddia etti. Savaş, “Bu aşıda temiz firmalar varken, en sahtekarını nereden bulduk merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Dr. Serdar Savaş, Türkiye’nin aşı aldığı Sinovac şirketinin dünyada rüşvet vererek aşı onayı alan tek şirket olduğunu iddia etti. Savaş, “Bu aşıda temiz firmalar varken, en sahtekarını nereden bulduk merak ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kardesim hakli

Sürecin hızlandırılması için vermişler rüşvet bunu da kabul etmişler :D

Ben neden bunları savunuyorum yav çomar oldum

Sürecin hızlandırılması için vermişler rüşvet bunu da kabul etmişler :D

Ben neden bunları savunuyorum yav çomar oldum
Yasakçı tayfadan degilizde ondan abicim,normale donsun istiyoruz hayat isterse Uganda uretsin aşıyı yeterki gelsin sıktı artık tekel bayiinde pazar yeri gibi kuyrukmu olur sovdum ciktim

Katılıyorum gece mala vurcam
primary-share.png

Cuma namazina gitmek serbest mi yaw.

Bu ne sacma iş

Geri
Üst Alt