Çoğu sağlıkçı aşısını olmuş, 1 haftaya sağlık çalışanları ve yaşlılar aşılansa 2.aşamadakilere geçilebilir.

Elimizde 3,5 milyon aşı olduğunu düşünürsek, acil olarak geri kalan 50 milyon dozunda getirilmesi lazım

Mesela yoğun bakımda olan genç bir insan var, covid'i yoğun geçirip kritik duruma geliyo, bu insanlara aşılar hemen uygulanabilecek mi yoksa diğer dozların gelmesi mi beklenecek

ErtQD3bW8AI3L_Z

Alman aşısının görülen yan etkisi çok, o aşıyı kullanacak birçok ülkede halk reddediyor. Çok daha matah bir bok degil yani alman aşısı yaptırmak, imkanı olan vurulsun çin min. Enn kötü ihtimal yakalansanız bile hafif geçirirsiniz. ( Yaklaşık 4 uzman enfeksiyon doktoru ortak görüşü)

ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alman aşısının görülen yan etkisi çok, o aşıyı kullanacak birçok ülkede halk reddediyor. Çok daha matah bir bok degil yani alman aşısı yaptırmak, imkanı olan vurulsun çin min. Enn kötü ihtimal yakalansanız bile hafif geçirirsiniz. ( Yaklaşık 4 uzman enfeksiyon doktoru ortak görüşü)

ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aşıyı vurulup mu yazdın bu mesajı üstat

Hastalığı geçirip tekrar yakalanma oranı veya yüzdesi varmı acaba ? Araştırma yapıldıysa tabi

aşı icin hazırım ama vurulmuyor

Şu an olmak istiyorum ama olamıyorum görünen o.

3 milyon doz tabi yetmeyeceği belli idi, en kısa sürede 40 milyon aşıyı da ülkeye bekliyoruz, cumhurbaşkanımız öyle dedi.

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ı aşılayanın kendisi olmadığı ile ilgili twit attı. Twiti paylaşmaya üşendim. Sözüme itimat edin.

Geri
Üst Alt