- 18 Temmuz 2009
- 82.107
- 239.907
- 5.263
Olabilir Foxtaki haberde ben önce Fmde söyledi diye algılamıştım.Sanırım önce bu açıklamayı yaptı. Sonrasında aşı olacağını söyledi ve bakan aşı olacağı için teşekkür etti. Kulağını çekmiş birileri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir Foxtaki haberde ben önce Fmde söyledi diye algılamıştım.Sanırım önce bu açıklamayı yaptı. Sonrasında aşı olacağını söyledi ve bakan aşı olacağı için teşekkür etti. Kulağını çekmiş birileri.
Aşı konusunda bizimkiler baya hızlı gibi harbi, kolpa yapmadıkları tek konu bu olabilir.
3 milyon dozun hepsini kullanırlar hemen o da yeter bence. ikinci doz için 28 gün süre var diğer part aşı 2 hafta içinde gelir ve test sürecine girer herhaldeYeterli sayida asi stogumuz olsaydi keske
Saglik calisani+bakim evindekilere bile yetmeyebilir
73 yaşında olduğu için olabilir.
reyz ayık ol sağlama al kendini demiş olabilirHayır sanırım önce bu açıklamayı yaptı. Sonrasında aşı olacağını söyledi ve bakan aşı olacağı için teşekkür etti. Kulağını çekmiş birileri.
Dünya üzerinde süre sadece bizde mi 28 gün3 milyon dozun hepsini kullanırlar hemen o da yeter bence. ikinci doz için 28 gün süre var diğer part aşı 2 hafta içinde gelir ve test sürecine girer herhalde
bazı avrupa ülkeleri önce ilk dozu mümkün olduğunca fazla insana vurup ikinci dozu birkaç ay sonra vurmayı falan tartışıyorlardı son durumu bilmiyorumDünya üzerinde süre sadece bizde mi 28 gün
![]()
PETIRGACOR ✈️ Agensi Situs Bandar Slot Resmi Dengan Akses Mudah Tanpa Hambatan
Nikmati kemudahan bermain di PETIRGACOR, agensi situs bandar slot resmi terpercaya. Klik di sini untuk akses mudah tanpa hambatan dan rasakan sensasi jp harian!www.referansmedya.com
Lan ben inat adamım. Benim gibi milyonlar var.![]()
PETIRGACOR ✈️ Agensi Situs Bandar Slot Resmi Dengan Akses Mudah Tanpa Hambatan
Nikmati kemudahan bermain di PETIRGACOR, agensi situs bandar slot resmi terpercaya. Klik di sini untuk akses mudah tanpa hambatan dan rasakan sensasi jp harian!www.referansmedya.com
Aşı olacak insanların da önüne geçiyor aptal kadın
Edit: erkekmiş
Hukuk varda avukatı korumak için bir de sağlık çalışanlarından vazgeçip bunları aşılayacağız.
Bir özel hastanenin sokağından geçsem acaba bende aşı olabilirmiyim.
Bir özel hastanenin sokağından geçsem acaba bende aşı olabilirmiyim.