Norveç, Belçika, Almanya, Portekiz ve ABD'de aşı sonrası yaşanan ölümler hakkında soruşturma başlatıldı.

24 kişi ölmüş norveç'te alman aşısından, dedik size çin aşısından çok farklı degil daha bile tehlikeli diye

Hastalığı geçirip antikor üretenlere ne zaman sıra gelir acaba? Ben yaklaşık 2 ay önce geçirdim. Tat ve koku kaybı dışında ciddi bir belirti olmadı. Bir ay kadar önce de antikor testi yaptırdım. Antikor değeri 1,4 veya üzeri olduğu zaman antikor pozitif olarak kabul ediliyordu bana verilen belgede. Benim antikor değerim 4,71 çıktı. Değer olarak ne kadar iyi ne kadar değil onu bilemiyorum. Doktora sordum iyi iyi dedi geçti.

Hastalığı geçirip antikor üretenlere ne zaman sıra gelir acaba? Ben yaklaşık 2 ay önce geçirdim. Tat ve koku kaybı dışında ciddi bir belirti olmadı. Bir ay kadar önce de antikor testi yaptırdım. Antikor değeri 1,4 veya üzeri olduğu zaman antikor pozitif olarak kabul ediliyordu bana verilen belgede. Benim antikor değerim 4,71 çıktı. Değer olarak ne kadar iyi ne kadar değil onu bilemiyorum. Doktora sordum iyi iyi dedi geçti.
ben ağustos sonunda covide yakalandım 20 kasımda o değer 5in üzerinde çıkmıştı tekrardan yaptırmayı düşünüyorum

PCR + geçmişi olanlara da yapıyorlar .

İlk gün 90 gün sınırına göre belirliyorlardi.

Sonrasında kaldırdılar , siraniz geldiğinde yaptırabilirsiniz.

Benim bildiğim , 1-1.5 ay once geçirip asi yapılanlar var.

Norveç, Belçika, Almanya, Portekiz ve ABD'de aşı sonrası yaşanan ölümler hakkında soruşturma başlatıldı.

24 kişi ölmüş norveç'te alman aşısından, dedik size çin aşısından çok farklı degil daha bile tehlikeli diye
Sade norvectemi ölmüş başka yerde o aşıyı kullanan yokmu nerden anlamışlar aşıdan öldüklerini

direkt olarak antikor alamıyoruz mu serumdan

Vaka 7500 az kaldı bitireceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

80 bin görülen yerde nasıl 7500e düştü yav

Diğer ülkelerde de kısıtlar var ama bu kadar düşmedi.

Geri
Üst Alt