Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.933
- 102.091
- 5.238
AA görmemiştir dahaistanbul kulüplerinden taziye mesajı paylaşmayan tek kulüp olduğumuz için gururluyum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AA görmemiştir dahaistanbul kulüplerinden taziye mesajı paylaşmayan tek kulüp olduğumuz için gururluyum
istanbul kulüplerinden taziye mesajı paylaşmayan tek kulüp olduğumuz için gururluyum
Aynen haftasonları hep öyleYasak kalkmış benim gördüğüm herkes dışarda
Yürüyecek yer bulabiliyorsan iyi Mehmet bir kere seymenlere bir kere kurtulus parkina çıktım birinde tinerci tayfası birinde köpek tayfası denk gelmişti kışınHafta içi 21.00-05.00 yasağı kalksa keşke yav zaten amaç ne hiç çözemedim, geceleri yüreyememek sıkıntı çok sık yaptığım bir eylemdir, bir de kimse olmadığından göze batıyorsun ceza yemen işten bile değil bulunduğum yerde çok bekçiye rastlama ihtimali çok yüksek. Dondurucu soğukta gece yürüyüş yapmayı acayip özledim.
O köpek tayfası dediğin muhtemelen benim de baktıklarımdırYürüyecek yer bulabiliyorsan iyi Mehmet bir kere seymenlere bir kere kurtulus parkina çıktım birinde tinerci tayfası birinde köpek tayfası denk gelmişti kışın![]()
Yahu gündüz vakti sevimli uysal olan köpekler akşam Tazmanya canavarına dönüyor Kültigin ve çetesi gibi özellikle.seymenlerde gerçi tinercilerdn iyidirO köpek tayfası dediğin muhtemelen benim de baktıklarımdır![]()
++++ diyorumHafta içi 21.00-05.00 yasağı kalksa keşke yav zaten amaç ne hiç çözemedim, geceleri yüreyememek sıkıntı çok sık yaptığım bir eylemdir, bir de kimse olmadığından göze batıyorsun ceza yemen işten bile değil bulunduğum yerde çok bekçiye rastlama ihtimali çok yüksek. Dondurucu soğukta gece yürüyüş yapmayı acayip özledim.
Öyle hıyarlıklar yapabiliyorlar ne yazık ki. Arada sırada belediyenin alıp gruplaşması dağıtması lazım. Civardaki metruk bina sayısı ve boş arazi sayısı sürekli olarak azalıyor tahminimce yakın gelecekte belediyenin de desteğiyle tehlikeli biçimde gruplaşmış köpek sayısı epey azalır bu civarda.Yahu gündüz vakti sevimli uysal olan köpekler akşam Tazmanya canavarına dönüyor Kültigin ve çetesi gibi özellikle.seymenlerde gerçi tinercilerdn iyidir![]()
Hollanda'da mahkeme, hukumete karsi acilan davada kararini az once acikladi. An itibariyle soka cikma yasagi kaldirildi!
@Melih Sönmez