Ben severdim ya Topbaş'ı üzüldüm, diğer ümmetçiler gibi saldırgan bir adam değildi.

Hafta içi 21.00-05.00 yasağı kalksa keşke yav zaten amaç ne hiç çözemedim, geceleri yüreyememek sıkıntı çok sık yaptığım bir eylemdir, bir de kimse olmadığından göze batıyorsun ceza yemen işten bile değil bulunduğum yerde çok bekçiye rastlama ihtimali çok yüksek. Dondurucu soğukta gece yürüyüş yapmayı acayip özledim.

Hafta içi 21.00-05.00 yasağı kalksa keşke yav zaten amaç ne hiç çözemedim, geceleri yüreyememek sıkıntı çok sık yaptığım bir eylemdir, bir de kimse olmadığından göze batıyorsun ceza yemen işten bile değil bulunduğum yerde çok bekçiye rastlama ihtimali çok yüksek. Dondurucu soğukta gece yürüyüş yapmayı acayip özledim.
Yürüyecek yer bulabiliyorsan iyi Mehmet bir kere seymenlere bir kere kurtulus parkina çıktım birinde tinerci tayfası birinde köpek tayfası denk gelmişti kışın 😀

++++ diyorum
Gece yürüyüşü bir başkadır

Şehir şehir açıklayacaklardı bugün, noldu o mevzu

Yahu gündüz vakti sevimli uysal olan köpekler akşam Tazmanya canavarına dönüyor Kültigin ve çetesi gibi özellikle.seymenlerde gerçi tinercilerdn iyidir 😀
Öyle hıyarlıklar yapabiliyorlar ne yazık ki. Arada sırada belediyenin alıp gruplaşması dağıtması lazım. Civardaki metruk bina sayısı ve boş arazi sayısı sürekli olarak azalıyor tahminimce yakın gelecekte belediyenin de desteğiyle tehlikeli biçimde gruplaşmış köpek sayısı epey azalır bu civarda.

Bayadır gitmiyorum valla son durum nedir bilmiyorum tinerciler dadandıysa sıkıntı.

Karadeniz bayağı yüksek. Egeyi de daha yüksek sanıyordum yine makul seviyedeymis. İyi oldu açıklamaları

Geri
Üst Alt