- 1 Mayıs 2018
- 57.929
- 48.703
- 3.873
Aşı pasaportunu dayayacaklar gibi durmakta
asi falan vurdurmam, hele astra zeneca asisini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşı pasaportunu dayayacaklar gibi durmakta
@Ibrahim Özveren aşı bi boka yaramıyo mu yani bazı yaşlılarda? Arkadaşın babaannesinin durumu bu şu an
Hollanda da yasalara gore devlet ibadethanelere (kilise, cami) pek karisamiyor. Ibadethanelerde bu yüzden kendi kurallariyla hareket etme hurriyetine sahip. Mesela geçen sene bir Ermeni ailesi ulke dışı edilmek üzereyken kiliseye sığındılar ve kilisedeki rahipler 24/7 ayin yapmaya başladılar. Ayin sırasında polis kiliseye mudahale edilemediği için aile 1 hafta kilisede kaldi ve sonra buyuk halk destegini arkasina alip ulkede kalabildi.
Simdi ulke genelinde 2 tane kilise cemaati bundan boyle artik Korona kurallarina uymama karari aldı. Kiliseye sayisiz kişi aliniyor ve kisiler arasi mesafeye bakilmiyor artik.
Bugun bir gazeteci bu kiliselere gitmiş ve kilise cemaati tarafından darp edilmiş.
Diyanete ve kızılaya bağış yapalım bol bolÖyle iş mi olur yaw. Tanrıdan mesaj mı gelmiş? g.tuyle inatlasan donuna s.çar bilmiyor mu bunlar.
Virüs böyle yerlerde dolaşsın istiyorum dersem vicdansız olacam herhold. Ama istiyorum arkadaş.
Saçmalığa bak.
Ya geçen bizimkilere gaz verdim.Murfan yazın Türkiye'ye gelip Almanya'yı boklayan çift taraflı emekli dayılar gibi davranıp yer değiştirmeye nein demen de takdir edilesi.![]()
bilinçli halkımız yok tek çözüm vurdurmak hatta vurduranlara özel ayrıcalıklı yasaklar esnetilmeli
Yeni risk haritası şey değil mi ya 100binde bir yerine 300 bine çıkarıp sorunu kökünden çözmek.kabine toplanacakmış bugün akşamda cumhurbaşkanı
gerekli bilgilendirmeleri yapacakmış ayrıca yeni risk haritası belirlenecekmiş
yeni yaptırımlar gelebilrmiş
bu da bir çözüm tabiiYeni risk haritası şey değil mi ya 100binde bir yerine 300 bine çıkarıp sorunu kökünden çözmek.
kovid olduk gibi :/