11199.jpg

hasta sayıları 54binin içinde değilmiş ayrı üzerine vurmak gerekiyormuş dün bi doc söylüyordu habertürkte

57bin vaka var. 300binde bunu yakalıyorsak, 1 milyon testte müthiş rakamlar çıkabilir ortaya

bayağı boka battık. Geçen gün bilim kurulu üyesi açıklama yapıyordu, mart nisanda 3. dalganın geleceğini biliyorduk dedi. Madem biliyordunuz ne diye insanları döktünüz sokağa, o kdr emeği 1 ayda boşa verdiniz. biriniz yapmayın diyemedi mi şu adama.

Yazık gerçekten. Bugün ki vaka sayısına bak, dön bir de reyzin açıklamalarına bak. turizm sezonunu kaçırabilirmişiz, düşürmemiz lzmmış ramazanda. ne kdr düşürebilirsin ki yaw. aldığın tedbir ortada.
Haşa de lan. Allah'ın izniyle bayram haftası hafta sonuyla birleştirerek 7 günlük tam kapanma ile sayıları 8 bine sabitleriz.

dogal seleksiyon mu oluyor bu simdi?

Nasıl oldun Murp
Dün aksam saatlerinde felaketti ama bugün kahvaltiyi yapip ögle yemegini yiyince biraz rahatlama oldu gibi. Yine de bas agrisi, halsizlik ve enerji kaybi var. Dün asiri derecede titreme ve aksam 18.30 gibi baslayan sirt agrisi bugün kayboldu.

Agir geciren tek kisi annem. Eklem agrisi var, bildigin grip gibi görünüyor ama %100 covid

Dün aksam saatlerinde felaketti ama bugün kahvaltiyi yapip ögle yemegini yiyince biraz rahatlama oldu gibi. Yine de bas agrisi, halsizlik ve enerji kaybi var. Dün asiri derecede titreme ve aksam 18.30 gibi baslayan sirt agrisi bugün kayboldu.

Agir geciren tek kisi annem. Eklem agrisi var, bildigin grip gibi görünüyor ama %100 covid
Ciğerler nasıl

4-5 saatte tek tük öksürük oluyor. Dünden beri 10 kez öksürmemisimdir. Annemde titreme ve agri var. Parasematol icirdik + Vitamin D takviyesi, bende Vitamin D takviyesi aldim. Baska bir sey almadim. Ara sira evi havalandiriyoruz. Kalici hasar olup olmadigini sonra anlayabiliriz ama bende bir sey oldugunu sanmiyorum. Is yerinde maskesiz 1 dakika bile durmayan annem nasil covid+ olup bize getirdi anlayamadik.

4-5 saatte tek tük öksürük oluyor. Dünden beri 10 kez öksürmemisimdir. Annemde titreme ve agri var. Parasematol icirdik + Vitamin D takviyesi, bende Vitamin D takviyesi aldim. Baska bir sey almadim. Ara sira evi havalandiriyoruz. Kalici hasar olup olmadigini sonra anlayabiliriz ama bende bir sey oldugunu sanmiyorum. Is yerinde maskesiz 1 dakika bile durmayan annem nasil covid+ olup bize getirdi anlayamadik.
Kendine iyi bak Murph daha Terim'i yollayacağız.

Geri
Üst Alt