25.464 yeni vaka almanya
296 da ölüm var 24 saat icinde

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

sinovac aşısı Şili gerçek yaşam etkinliği:

1. doz: %3

2. dozdan sonra %27.7

2. dozdan 2 hafta sonra %56.5 BioNTech ile aşılanan nüfus verileri eklenince Sinovac’ta ulaşılan maksimum koruma: ~%54

Bulgular, Brezilya verisiyle uyumlu gözüküyor.

3.gün

Baş ağrısı hala gitmek bilmedi. Burnum %100 açık değil. Gece 4.30da uyandım. Terlemişim. Atleti değiştirdim. 9.30da uyandım yine terlemişim. Ara sıra üşüme, titreme oluyor. Halsizlik var. Bunun dışında ateş, tat ve koku alma kaybı yok çok şükür. Öksürük hafiften başladı. Sanırım bu iyiye işaret. Babam ve abimde benzer şeyler var. Üşüme ve bel ağrısı babamda mevcut. Azıcık da öksürük.

Annemin toparlamasını bekliyoruz. Öksürük artmaya başladı. Genelde yatıyor.

Vitamin D takviyesi aldık. Parasematol alıp almama konusunda emin değilim.
Geçmiş olsun.

o degilde bizim sülalede hep bu cubugu sokturma lafi geciyordu 2 haftadir sonra covide yakalandik
aman ha
valla bi 4-5 gündür bende de bi kırgınlık vardı. Noktasal ağrılar oluyordu kemik/sinir ağrısı gibi başımda belimde göz altımda ve sırtımda. üşüme geliyordu ara ara bide boğazım gıcıklanıyodu hep. Bu sabah geçti ama hepsi. Üşüttük herhalde :D

Türkiye Toplam Yapılan Aşı: 18.193.679

Almanya Toplam Yapılan Aşı: 16.253.541

Türkiye Toplam Yapılan Aşı: 18.382.993

Almanya Toplam Yapılan Aşı: 17.035.698

Almanya ciddi sekilde hizlandi. Bir kac gün sonra gecmis olabilirler.

Bende 3.gundeyim halen belim agriyor kas agrilari azaldi usume titreme olayi gecti aynen devam ediyoruz Allah sonumuzu hayir etsin

valla bi 4-5 gündür bende de bi kırgınlık vardı. Noktasal ağrılar oluyordu kemik/sinir ağrısı gibi başımda belimde göz altımda ve sırtımda. üşüme geliyordu ara ara bide boğazım gıcıklanıyodu hep. Bu sabah geçti ama hepsi. Üşüttük herhalde :D
Cırcirda oldun mu

Geri
Üst Alt