- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Dibine kadar sokuyorlar bro. Siftah yapmadin mi dahaTest çubuğunu ne kadar sokuyolar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dibine kadar sokuyorlar bro. Siftah yapmadin mi dahaTest çubuğunu ne kadar sokuyolar?
Geçmiş olsun.3.gün
Baş ağrısı hala gitmek bilmedi. Burnum %100 açık değil. Gece 4.30da uyandım. Terlemişim. Atleti değiştirdim. 9.30da uyandım yine terlemişim. Ara sıra üşüme, titreme oluyor. Halsizlik var. Bunun dışında ateş, tat ve koku alma kaybı yok çok şükür. Öksürük hafiften başladı. Sanırım bu iyiye işaret. Babam ve abimde benzer şeyler var. Üşüme ve bel ağrısı babamda mevcut. Azıcık da öksürük.
Annemin toparlamasını bekliyoruz. Öksürük artmaya başladı. Genelde yatıyor.
Vitamin D takviyesi aldık. Parasematol alıp almama konusunda emin değilim.
Sen neler aldınTest çubuğunu ne kadar sokuyolar?
Daha sokturtmadım ya çubuğuSen neler aldın
o degilde bizim sülalede hep bu cubugu sokturma lafi geciyordu 2 haftadir sonra covide yakalandikDaha sokturtmadım ya çubuğu
Sen tecrübelisin
Soktuklarimin gözü yaşlıDaha sokturtmadım ya çubuğu
Sen tecrübelisin
valla bi 4-5 gündür bende de bi kırgınlık vardı. Noktasal ağrılar oluyordu kemik/sinir ağrısı gibi başımda belimde göz altımda ve sırtımda. üşüme geliyordu ara ara bide boğazım gıcıklanıyodu hep. Bu sabah geçti ama hepsi. Üşüttük herhaldeo degilde bizim sülalede hep bu cubugu sokturma lafi geciyordu 2 haftadir sonra covide yakalandik
aman ha
Türkiye Toplam Yapılan Aşı: 18.193.679
Almanya Toplam Yapılan Aşı: 16.253.541
Okullar niye açıldı anlamadım okul bahçesine girmek yasak veliler dışarda iç içe kalabalık çocukları alırken ne yapsalar ellerinde kalıyor bu hükümetinlokanta ve cafeler dısında bazı yerler daha kapanacakmıs
muhtemelen okullar kapanır ve şehirler arası yasak gelir
Baskanlik gelecek, dertler bitecekOkullar niye açıldı anlamadım okul bahçesine girmek yasak veliler dışarda iç içe kalabalık çocukları alırken ne yapsalar ellerinde kalıyor bu hükümetin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cırcirda oldun muvalla bi 4-5 gündür bende de bi kırgınlık vardı. Noktasal ağrılar oluyordu kemik/sinir ağrısı gibi başımda belimde göz altımda ve sırtımda. üşüme geliyordu ara ara bide boğazım gıcıklanıyodu hep. Bu sabah geçti ama hepsi. Üşüttük herhalde![]()
Haptan sonra oluyor sonra geciyor renkdaş. Bende de bel ağrısı yaptiBende 3.gundeyim halen belim agriyor kas agrilari azaldi usume titreme olayi gecti aynen devam ediyoruz Allah sonumuzu hayir etsin
No dümdüz pat patCırcirda oldun mu
Muhalif olmanı takdir etmekteyim.Baskanlik gelecek, dertler bitecek