Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
ne onlar benim imamım
ne de ben onların cemaati
Evde oturmaktan 6 kilo aldım, geçen sene aldığım gömleğin içine giremiyorum. Gömlek slim fit ama ben değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne onlar benim imamım
ne de ben onların cemaati
maalesef savunmanızın herkes neler çalıyor, ben bir ikramiye yürüttüysem suç mu diyen memurdan bir farkı yok. sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.
Çok haklısın. Ama ben onlar çıkıyor ben de çıkıyorum demedim. Devlet olarak ikna edici olabilmen için örnek olmalısın. Arada fark var.
Evde oturmaktan 6 kilo aldım, geçen sene aldığım gömleğin içine giremiyorum. Gömlek slim fit ama ben değilim.
herhangi bir konuda devletimizi örnek alacak durumu çoktan geçtik tahir mahir bey. ülkemizin bekası adına kendi ahlakımızı taviz vermeden devam ettirmek durumundayız.
Gökhan Bey, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşın evinde yer sofrasında iftar açmasını ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çadırın içinde masada iftar açmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
virüslerin sofralarımıza kadar girdiğimizi görüyorum. bu zorlukları yaşamamak adına herkes kapısının önüne bir kap mama bırakmalı.
tam bir oportünist şekilde mesajı savurmuşsunvirüslerin sofralarımıza kadar girdiğimizi görüyorum. bu zorlukları yaşamamak adına herkes kapısının önüne bir kap mama bırakmalı.
aynen öyle. ayrica test yaptırıp gidebiliyorsun sadece sonuc negatif iseAlmanya'da bazı şehirlerde mağazaya randevulu gidiliyormuş. Mesela Beymen'e gitmek için mağazayi arayıp randevu alıp öyle alışveriş yapmaya gidiyormussun. Kıskandım.
tam bir oportünist şekilde mesajı savurmuşsun
lakin bu kaçışına olan cevabım bir hayli şekilde şiddetli olacaktır.
tam bir oportünist şekilde mesajı savurmuşsun
lakin bu kaçışına olan cevabım bir hayli şekilde şiddetli olacaktır.
küfür anlayışın bir hali enteresan!Ne diyorsun adamin küfür etmediği kalmış daha ne desin!
Senin mesajlar mı sıfırlandı M.K?Ne diyorsun adamin küfür etmediği kalmış daha ne desin!
Alkollü attığı mesajları silince fazla bir şey kalmadı.Senin mesajlar mı sıfırlandı M.K?
senin de bir yarısının gitmesi gerekir o zaman ha admin?Alkollü attığı mesajları silince fazla bir şey kalmadı.
Yine birine sapladın yani?Alkollü attığı mesajları silince fazla bir şey kalmadı.
Senin mesajlar mı sıfırlandı M.K?
Geçmiş olsun Murat. İmkanın varsa özel hastaneler ile iletişim kurmaya çalış. Devlet ne yazık ki bitik.
Parasını verdim PCR testi olmak istiyorum dedim, antijen testi yapmışlar parası daha yüksek diye. 250 tl aldılar, pozitif çıktım, devlette o testi sisteme girdirmiyormuş. Özeli aradım bizde pcr yok devlete gidin dediler, ipneler niye başta var diyip paramı aldınız o zaman dedim, pazartesi şikayetinizi belirtin bizde emir kuluyuz dediler. Aynen o şekilde rtaşTek disari icin gecerli o. Yani sokakta simdiye kadar maskeli gezmelilermis ve tek o kalkmis diye okudum ben.
Sofi mi oldun?Keramettin cevabı verdi. Yeni bir sayfa açtım hayatımda bunun forumda da olmasını istedim.