- 14 Haziran 2009
- 29.819
- 14.898
- 2.868
Kokuda az da olsa iyileşme varsa korkmana gerek yok kardeşim. Düzelme yoluna girmiş demektir. Sadece biraz sabredeceksin. Ha yine tam randımanlı gelmeyebilir benim gibi 5. ayda bile. Bir anda %100 de gelebilir. Bünyeye göre değişiyor anladığım kadarı ile.benim belirti yoktu o gün sadece vücut kırılması vardı. Aileden biri pozitif olunca teste gittim, 3 saat sonra açıklandı pozitif olduğunun mesajını attılar. İlaçları arkadaşa aldırdım YOKSA İLGİLENDİKLERİ BİLE YOK 4.GÜN ARIYORLAR!!. İlk 2 gün vücut kırgınlığı ile geçti 3 ve 4.gün hapşırma, burun akıntısı, burun tıkanıklığı şeklinde geçti. Tat ve koku da kayıp olmaya başlıyordu yavaş yavaş. 5-6-7 hapşırma, burun akıntısı, hiçbir şey yok. Sadece bugün bir üşüme geldi 24 derece olmasına rağmen iyi üşüdüm. Dün dediğim gibi hafif tatları hissedebiliyordum, sabaha doğru kolonya kokusunu alıyor gibi oldum.
Bugün tat biraz daha iyi gibi ama koku sıkıntılı böyle de sürecek gibi hissediyorum.
şu an %30 koku bile çok mutlu eder diğer türlü psikolojik olarak çökertmeye başlıyor gelmeyecekmiş gibi. Yazıları okuyorum 5-6 ay gelmeyenler var aman aman..
Bu arada hapşırma, burun akıntısı falan da mı korona belirtisi olmaya başladı yav :crushed: Onlar korona belirtisi değil üşütme veya alerji belirtisi falan deniyordu. Bir onlar eksikti zaten.