Pazarcılar ne olacak ben şuan onu düşündüm. Ellerindeki mallar ne olacak.
Çoğu şey yine düşünülmeden adımlar atışacak. Dün bir markete gideyim dedim ben hariç bütün mahalle dışarıdaydı. Sen kapanma diyorsun bir yandan Milet fıldır fılfır gezecek bu kapanmasın sonunda büyük bir sıkışma olur umarım toplumsal patlama yaşanmaz.

Ez6j-0zXoAQJrDB

Herkes kapatın diye ağlıyordu şimdi neden sızlanıyor insanlar ilginç
Modern Çağın
İşçilere , emekçilere , esnafa bu süreçte önerin ?
1.5 ton patates soğan dağıttık.Patates ki her çeşit yemeği olur!Doyum sokum yersiniz!..İşin şakası üstte de bir renktasimin söylediği gibi"herkes kapanalim diyor, kapanınca da ben ne yapacağım diyor". Şu riyarkar tavrımız (ülke olarak) ne zaman değişecek?

Denetleyen yok ki kimse tınlamaz. Koyacaksın her köşe başına polis veya bekçi her neyse denetleyecekler. Bizim burada markete diye çıkıp gezen çok kişi var.

Modern Çağın

1.5 ton patates soğan dağıttık.Patates ki her çeşit yemeği olur!Doyum sokum yersiniz!..İşin şakası üstte de bir renktasimin söylediği gibi"herkes kapanalim diyor, kapanınca da ben ne yapacağım diyor". Şu riyarkar tavrımız (ülke olarak) ne zaman değişecek?
Ülkenin parası doğru yere harcandığı zaman değişebilir

bu kapanılan süreçte kim ne kazanacak, ödemeler nası olacak demeden soğan patetes dağıttık diye kapadı konuyu. 20 gün soğan ekmek yiyine getirdi herhalde konusmayı.

Geri
Üst Alt