Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.754
- 43.664
- 3.888
yarindan itibaren diye de açıklayabilirdi.![]()
Beklenirdi cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarindan itibaren diye de açıklayabilirdi.![]()
Adam lokanta sahibi ama tahmini olarak 58 beygirlik Clio'ya biniyor.Bu ne yav bi lokanta açalım dedi peder 1.5 yılın %90'ınde kapalı kaldı
Kira,işçi parası vs g*te giriyor tabi olan benim aldığım paraya oluyor azalıyor
Hatayspor'u şampiyon mu yapacaksınız yoksaO değil de şampiyonluğumuzu balkonda mi kutlayacağız?
Benim de kredi borçlarına yardım ederlerse mutlu olurumPederden aldığım yardım azaldı. Bu iki erkeğin hası aradaki farkı kapatırsa sevinirim
yalan yok öyle bir şey bekliyordum. bugünden yapılması gereken her şeyi yapıp teslim ettim. patron yarin izmir e gidecekti noluır nolmaz diye apar topar bugünden gittiBeklenirdi cidden
Modern ÇağınHerkes kapatın diye ağlıyordu şimdi neden sızlanıyor insanlar ilginç
1.5 ton patates soğan dağıttık.Patates ki her çeşit yemeği olur!Doyum sokum yersiniz!..İşin şakası üstte de bir renktasimin söylediği gibi"herkes kapanalim diyor, kapanınca da ben ne yapacağım diyor". Şu riyarkar tavrımız (ülke olarak) ne zaman değişecek?İşçilere , emekçilere , esnafa bu süreçte önerin ?
Hatayspor'u şampiyon mu yapacaksınız yoksa
İşçilerin çoğu yine alıyor parasını yavİşçilere , emekçilere , esnafa bu süreçte önerin ?
Uykucu münafiklari sevindirecek 1 hamleRamazan davulcuları da sokağa çıkamasın!!
Ülkenin parası doğru yere harcandığı zaman değişebilirModern Çağın
1.5 ton patates soğan dağıttık.Patates ki her çeşit yemeği olur!Doyum sokum yersiniz!..İşin şakası üstte de bir renktasimin söylediği gibi"herkes kapanalim diyor, kapanınca da ben ne yapacağım diyor". Şu riyarkar tavrımız (ülke olarak) ne zaman değişecek?
Gerekirse sonsuza kadar kapanırız corona olmaktan iyi mi yani, lütfen biraz duyarlı olalımBu ne yav bi lokanta açalım dedi peder 1.5 yılın %90'ınde kapalı kaldı
Kira,işçi parası vs g*te giriyor tabi olan benim aldığım paraya oluyor azalıyor
y alıyor. Kaç tane insan ile görüştüm iş görüşmesine gelen hiç birisi parasını alamayıp ücretsiz izne çıkarılmış.İşçilerin çoğu yine alıyor parasını yav