Welcome to club. Çok geçmiş olsun üstad. Bende battım, tekrar bir işveren altında çalışıyorum 7 aydır falan. İnsan ağlamaklı oluyor, ama sonradan sonraya alışıyor. Severim borcunu da alacağını da diyor. Bir şekilde yaşam devam ediyor, can sıkma çok fazla. 500 binim gitti, bir o kadarda borç var. Onun dışında 3400 tl maaş alıyorum yolsuz yemeksiz :asd: Psikolojik yıkımını atlattık, mali yıkımını 10 senede toparlarız inşallah.

Allah yardımıcmız olsun kardeşim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genelgenin hepsini okudum. Aslında seyyar satıcılar, katı atık işçileri, esnaflar için kısıtlama dense daha açık olur. Kafalar karışmaz.

Alkol satışına kısıtlama getirilmemiş.

Gözün aydın

Alkol satışı ile koronanın ne alakası var anlamadım millet sanki harıl harıl alkol almak icin sokagamı cıkıyo

Çok lanet bir hastalık. Gözünüz kendinizi degil sevdiklerinizi görüyor, aman onlara bir şey olmasın diye. Rabbim tüm hastalara tez zamanda şifasını versin ve bu illetten bizleri kurtarsın. Sadece yaşadığım psikoloji bile resmen eziyet. Lütfen dikkatli olun.

Ramazan ayinda hayatim boyunca alkol kullanmadim. Ama kimse benim ozgurluklerimi kisitlayamaz. Sanane kardesim , zaten dunyanin vergisini aliyosun alkolden saga sola saray yaptiriyosun
Migrosa gidip kola almak serbest ama 2 bira alamiyorsun cunku... seklinde ve mantikli bir aciklama bekliyorum yoksa bunun kulturel bir dayatma oldugunu dusunecegim.

gelen tepkiler üzerine sosyal medya erisimini engelleyip fatality yapabilir yukardakiler

Geri
Üst Alt