- 10 Nisan 2013
- 58.947
- 42.346
- 3.943
Çıkamayan bi emekliler, işsizler, öğretmenler ve öğrenciler mi var sadece? Bu grup hariç herkes çıkabilir dese daha kolay olurdu yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Welcome to club. Çok geçmiş olsun üstad. Bende battım, tekrar bir işveren altında çalışıyorum 7 aydır falan. İnsan ağlamaklı oluyor, ama sonradan sonraya alışıyor. Severim borcunu da alacağını da diyor. Bir şekilde yaşam devam ediyor, can sıkma çok fazla. 500 binim gitti, bir o kadarda borç var. Onun dışında 3400 tl maaş alıyorum yolsuz yemeksizPsikolojik yıkımını atlattık, mali yıkımını 10 senede toparlarız inşallah.
malumun yalamaları 15 gün dişimizi sıkcaz diyorlar renktaş
Gözün aydınAlkol satışına kısıtlama getirilmemiş.
![]()
Tam kapanmada alkol satışına yasak: Sosyal medya #alkolümedokunma diyerek tepki gösterdi
Alkol satışı yasağı, Erdoğan'ın açıkladığı "tam kapanma" kararının ardından yeniden gündem oldu. Konu hakkında bir süre belirsizlik oluşurken, İçişleri Bakanlığı'ndan bir yetkili, tedbirler süresince alkol satışının yapılamayacağını söyledi. Twitter'da #alkolümedokunma etiketi ilk sıraya yerleşti.www.birgun.net
Alkol satışı ile koronanın ne alakası var anlamadım millet sanki harıl harıl alkol almak icin sokagamı cıkıyoAlkol satışına kısıtlama getirilmemiş.
![]()
Tam kapanmada alkol satışına yasak: Sosyal medya #alkolümedokunma diyerek tepki gösterdi
Alkol satışı yasağı, Erdoğan'ın açıkladığı "tam kapanma" kararının ardından yeniden gündem oldu. Konu hakkında bir süre belirsizlik oluşurken, İçişleri Bakanlığı'ndan bir yetkili, tedbirler süresince alkol satışının yapılamayacağını söyledi. Twitter'da #alkolümedokunma etiketi ilk sıraya yerleşti.www.birgun.net
Alkol satışına kısıtlama getirilmemiş.
![]()
Git patronuna sor.Alkol satisi ile covidin alakasi nedir?
Migrosa gidip kola almak serbest ama 2 bira alamiyorsun cunku... seklinde ve mantikli bir aciklama bekliyorum yoksa bunun kulturel bir dayatma oldugunu dusunecegim.Ramazan ayinda hayatim boyunca alkol kullanmadim. Ama kimse benim ozgurluklerimi kisitlayamaz. Sanane kardesim , zaten dunyanin vergisini aliyosun alkolden saga sola saray yaptiriyosun
Adam yatak odalarina bile mudahale ediyordu zamanında. 3 cocuk, 4 cocuk.