Bu kapanma konusunda çok şey yazarım da neyse artık. Beyfendiyi de kandırmışlar yine aşı gelmemiş.

Bu kapanma konusunda çok şey yazarım da neyse artık. Beyfendiyi de kandırmışlar yine aşı gelmemiş.
aşı olayı büyük sıkıntı. çinden gelecek aşılar yalan oldu. fahrenayt sorumluluğu çine attı.

benim anlamadığım, nasıl 1 anlaşma yapıldı Çinle ki, göndermesi gereken dozu biz kendimize kullanacağız deyip göndermemeyi tercih edebiliyor. büyük saçmalık bu.

rus aşısının ülkede üretimi ne zaman başlayacak. Bu üretim için gerekli alt yapı mevcut mu bizde. mevcutsa eğer, kapasitemiz ne kdr.

Daha önemlisi yerli aşıların akıbeti nedir

Ez_mDUVXEAQwW5m

Hataylilarin yüz karası olarak bu mesajı yazıyorum. Boğma rakidan nefret ederim. İçemiyorum. Konunun sert olmasıyla alakası yok. Kulüp rakısı ilik gibi akarken boğma rakı midemi bulandırıyor.
Aslen adana lısın o zaman
Hataylilarin yüz karası olarak bu mesajı yazıyorum. Boğma rakidan nefret ederim. İçemiyorum. Konunun sert olmasıyla alakası yok. Kulüp rakısı ilik gibi akarken boğma rakı midemi bulandırıyor.

Bu aşı mevzularında kasıt aramaya başladım.

Elde hali hazırda iş gören aşılar var ve bir kaç ülke dışında kimse faydalanamadı. Bir Rusya anlaşma yapıp bize üretim hakkı verdi.

Üretim kapasitesini arttırmak bu kadar zor olmamalı.

aşı olayı büyük sıkıntı. çinden gelecek aşılar yalan oldu. fahrenayt sorumluluğu çine attı.

benim anlamadığım, nasıl 1 anlaşma yapıldı Çinle ki, göndermesi gereken dozu biz kendimize kullanacağız deyip göndermemeyi tercih edebiliyor. büyük saçmalık bu.

rus aşısının ülkede üretimi ne zaman başlayacak. Bu üretim için gerekli alt yapı mevcut mu bizde. mevcutsa eğer, kapasitemiz ne kdr.

Daha önemlisi yerli aşıların akıbeti nedir
Ya böyle olacağı Şubat'ta kivirmasindan belliydi zaten. Herifler paso bahane uyduruyor.
Büyük rezillik ya birde herifle kitap çıkarıyorlar.
Ülke ye bak, salginda aşı denilir üzerinden 7 ay geçer değil faz ne olduğu belli değil,
Yerli ve milli araç derler daha fabrika yok ortada,
Bakan hükümete normal satışının üstüne ekstra %80 karla dezenfektan satar.
Utanma da kalmadı artık.

Hayır birde çoğu ülkede aşıların sahtelerini çakmışlar yakında bizimkilerde de türlü rezillik çıkar. Sonra kime suç atacaklar merak ediyorum.

Fahrettin koca aşı firmasnin uretim sorunu yok, çin hukumeti kendi kullanıyor diye yollayamıyorlar demiş.

Nasil bi anlasma olm bu

Geri
Üst Alt