Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çocukken bira fıçısına düşmüşYine konuyu alkolle sulandırmış bu Timuçin.
aşı olayı büyük sıkıntı. çinden gelecek aşılar yalan oldu. fahrenayt sorumluluğu çine attı.Bu kapanma konusunda çok şey yazarım da neyse artık. Beyfendiyi de kandırmışlar yine aşı gelmemiş.
Biraz öyle oldu sifrede doğruydu nasıl olmadı anlamadimHesabını mı kaybettin reis

Biraz öyle oldu sifrede doğruydu nasıl olmadı anlamadim![]()
Sami nezamandir gorunmuyon. Benim hesabı kaybetmemimi bekledin
arkadaş böyle yapıyorsunuz, sonra biri size dokunduğunda da hassasiyetlerden bahsediyorsunuz.
Ikimiz fazlaydik reis burayaSami nezamandir gorunmuyon. Benim hesabı kaybetmemimi bekledin
Aslen adana lısın o zamanHataylilarin yüz karası olarak bu mesajı yazıyorum. Boğma rakidan nefret ederim. İçemiyorum. Konunun sert olmasıyla alakası yok. Kulüp rakısı ilik gibi akarken boğma rakı midemi bulandırıyor.
Hataylilarin yüz karası olarak bu mesajı yazıyorum. Boğma rakidan nefret ederim. İçemiyorum. Konunun sert olmasıyla alakası yok. Kulüp rakısı ilik gibi akarken boğma rakı midemi bulandırıyor.
Sende vursaydinSiksilin 500 mg vurduk arkadaşa geri döndü
Bu sefer kim kandırmış ??Bu kapanma konusunda çok şey yazarım da neyse artık. Beyfendiyi de kandırmışlar yine aşı gelmemiş.
Ya böyle olacağı Şubat'ta kivirmasindan belliydi zaten. Herifler paso bahane uyduruyor.aşı olayı büyük sıkıntı. çinden gelecek aşılar yalan oldu. fahrenayt sorumluluğu çine attı.
benim anlamadığım, nasıl 1 anlaşma yapıldı Çinle ki, göndermesi gereken dozu biz kendimize kullanacağız deyip göndermemeyi tercih edebiliyor. büyük saçmalık bu.
rus aşısının ülkede üretimi ne zaman başlayacak. Bu üretim için gerekli alt yapı mevcut mu bizde. mevcutsa eğer, kapasitemiz ne kdr.
Daha önemlisi yerli aşıların akıbeti nedir
Dünyanın b.k çukuru çekikler.Bu sefer kim kandırmış ??