Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Halı sahalar 07 21 saatleri arası açılmış hahaha rezillik. Sabah 7ye abonelik alalım bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Zahmet olmuş yoracağız ama bakan bey açıklama yapacakmış.20 milyon öğrenci var. Öğretmen var personel var. Yarın canlı ders mi var yüz yüze eğitim mi var? Kimse bi tarafına takmıyor eğitimi. Varsa yoksa turizm..
söylemlerin tehlikeli aşı var da reis mi söylemiyor dış mihraklar vermezse aşıya nasıl ulaşacağızcidden aşı hakkında bir şey söylemedi mi?
%15 deyiz nüfusa göre konuşsun reyizDünyada aşı çalışması yapan, 10 ülke arasındayız dedi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mümkün olan en yüksek sayıda aşı gelmesini temenni ettiğini söyledi.cidden aşı hakkında bir şey söylemedi mi?
En erken bu tarih galiba
Yine fakülteden fakülteye değişiklik gösterebilir
Ben ağustosta açılmasını bekliyordum.Aynen bu seneyi kapattı reyisimiz. Seneye kısmet artık
Söylentiler de o yöndeydi aslındaBen ağustosta açılmasını bekliyordum.
Normalde aşılanabilmesi lazımÜniversiteleri o tarihe kadar aşılayabilirler mi ?
aşılar geliyr kardeşim uygulamada sorun var,aşılama çalışmalarına hız verilmeli Reis bu işe el atmalısöylemlerin tehlikeli aşı var da reis mi söylemiyor dış mihraklar vermezse aşıya nasıl ulaşacağız
Bu gidişle eylül Ocak olurBen ağustosta açılmasını bekliyordum.
hemşirelerimiz yavaş çalışıyoraşılar geliyr kardeşim uygulamada sorun var,aşılama çalışmalarına hız verilmeli Reis bu işe el atmalı
@Mehmet MehmetogluDaha önce korona geçirip biontech aşısı olanlarda 2.dozdan sonra ciddi yan etki görülüyor diye yabancı haber ajanslarında yazılar görmüştüm bu konuda çevresinden vs bilgisi olan var mı
2. doz hakkinda bi bilgim yok kral , bizimkiler henuz 2.dozu almadilar.