Benimde eşime aşı randevusu açılmış (32 yaşında) herhangi bir kronik rahatsızlığı yok aşılanan meslekler arasındada yok. Sadece küçükken bi alerjik astım teşhisi koymuşlar fakat şu anda bir rahatsızlığı yok. Muhtemelen bundan dolayı aşı hakkı tanındı. Yarına randevumuzu aldık bakalım.

Son aldığım mesajlara göre hastanelerde Sinovac aşıları bittiği yönünde. Sadece BioNTech var. Bilgisi olan var mı?

Eğer doğruysa, aşı randevusu açılan renktaşlara tek bir tavsiyem var:

Saldırın, Saldırın, bu taraftar için saldırın :cigara:

Son aldığım mesajlara göre hastanelerde Sinovac aşıları bittiği yönünde. Sadece BioNTech var. Bilgisi olan var mı?

Eğer doğruysa, aşı randevusu açılan renktaşlara tek bir tavsiyem var:

Saldırın, Saldırın, bu taraftar için saldırın :cigara:

Ben randevu alırken Sinovac da vardı bu sabah.
Biontech aldım ama.

Son düzenleme:
Ben randevu alırken Sinovac da vardı bu sabah.
Biontech aldım ama.

Bende sorduğumda Sinovac kalmadığını sadece BioNTech-Pfizer mevcut diye bilgi geldi. Acaba dedim genel ülkede mi böyle durum.

İstanbul'da Şişli'de ikamet ediyorum, bir çok çevre hastane ve diğer semtleri araştırdım. Hatta Bağcılar, Güngören (Gaziantep City) memleketten haberler aldım. Herkese BioNTech randevusu vermişler.

Başkan olarak her zaman ki gibi örnek davranışını takdir ettim. Duruş yeter. Sinovac yerine BioNTech daha çok koruma sağlar ülkede. Hem Avrupa Sinovac aşısını kabul listesine henüz almadı. BioNTech ile Avrupa'da ailemi ziyaret etme şansımda var mesela.

Yaş mevzusunu derhal 20e düsürmeleri lzm. Randevu alınmıyormuş. Madem böyle, bırakın aşı olmak isteyen daha düşük yaştaki vatandaşlar aşıdan faydalansın.

Her alanda ülkenin içinden geçtiniz, rezil duruma geldik sizin yuzunuzden. Birakin gidin artık lan.

Yaş mevzusunu derhal 20e düsürmeleri lzm. Randevu alınmıyormuş. Madem böyle, bırakın aşı olmak isteyen daha düşük yaştaki vatandaşlar aşıdan faydalansın.

Her alanda ülkenin içinden geçtiniz, rezil duruma geldik sizin yuzunuzden. Birakin gidin artık lan.
sal artık peşlerini

Mehmet Ceyhan diyor ki sinovac 1.dozdan sonra etkinlik %16 (biontech %50)

Saglik calisanlarinin cogu 2 doz sinovac oldugu icin 3.doz biontech yapilmali diyor.Cogu covide yakalaninca agir geciyormus. Ölümler devam ediyormus

Bu aşi bu kadar dandikse neden milyonlarca insana yaptiniz kardesim

HAVUZ medyasina mensup Kanal 7 asilama son sürat devam ediyor diye haber verdi televizyonda.

Bende günde 2 milyon kisi asiladilar sandim. 31.3m olmus.

Geri
Üst Alt