2. Biontech asisindan sonra hic yan etki olmadi. Kolum bile agrimiyor. Ilk asidada öyleydi. Ama Myorkardit korkusundan 1 hafta kendimi zorlamayacagim.

Kimse başına gelmeden anlamıyor, konuşması kolay geliyor ama covide yakalandıktan sonra vücudu kalıcı hasar verme ihtimali var arkadaşlar çevrenizden de duyarsınız ama işte insan başına gelmeden anlamıyor.

Bu virüs uzun yıllar sürecek belli en mantıklısı aşı olmak. Belli ki hepimiz bu virüse bir şekilde yakalanacağız herkesin bağışıklık sistemi farklı tepkiler veriyor. Yaklaşık 1 yıldır sağlıklı beslenmeye başladım 2.dozu da olduktan sonra kapalı ortamlar dışında maske falan takmayacağım

2.doz biontech için sistemde 8 20 ağustos tarihleri arasında randevu alabiliyorum öyle görünüyor.
Peki randevu almadım diyelim 25 ağustos oldu 2.dozu yaptırmak istiyorum istediğim tarihe tekrar randevu alabiliyor muyum böyle bir şey mümkün mü yoksa 2.doz hakkımı kaybediyor muyum bilgisi olan var mı?

2.dozlarin daha erkene cekilecegi soyleniyor. 1.5 ay sonraya vermisti bana.

Koronavirüsün çift mutasyona uğramasıyla ortaya çıkan Delta varyantı, dünya genelinde büyük endişe yaratıyor. Delta varyatı nedeniyle bazı ülkeler iki haftalık sokağa çıkma yasağı başlattı, bazı ülkeler sınırlarını kapattı ve büyük çoğunluğu da normalleşme planlarını erteledi. Türkiye'de 134 kişide Delta varyantı tespit edildi. Bugüne kadar Delta varyantına yönelik herhangi bir tedbir açıklamayan Türkiye, bugün Delta kaynaklı ilk tedbirleri duyurdu. Delta, Delta Plus ve çeşitli varyantların yoğun şekilde görüldüğü 6 ülkeden Türkiye’ye girişler yasaklandı.

Eylülde kapanma gelir gibi.

Koronavirüsün çift mutasyona uğramasıyla ortaya çıkan Delta varyantı, dünya genelinde büyük endişe yaratıyor. Delta varyatı nedeniyle bazı ülkeler iki haftalık sokağa çıkma yasağı başlattı, bazı ülkeler sınırlarını kapattı ve büyük çoğunluğu da normalleşme planlarını erteledi. Türkiye'de 134 kişide Delta varyantı tespit edildi. Bugüne kadar Delta varyantına yönelik herhangi bir tedbir açıklamayan Türkiye, bugün Delta kaynaklı ilk tedbirleri duyurdu. Delta, Delta Plus ve çeşitli varyantların yoğun şekilde görüldüğü 6 ülkeden Türkiye’ye girişler yasaklandı.

Eylülde kapanma gelir gibi.
niye

Geri
Üst Alt