Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.947
- 12.884
- 2.538
2.dozlar öne çekildi, ben aldım şimdi. 45 günden 28'e inmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Peker biontech mi diyosun?Doc reis, benim anne baba 65+, 2 doz sinovac olmuşlardı. 3.dozu biontech olsunlar diyorum ama karar da veremedim. Sizin camia ve sen ne dersin bu konuda?
Buradaki veya başka yerdeki "olun, olmayın." lafına göre gidip aşı olacak olan varsa zaten olmasın.Bence bu aşı konusunda herkes kendi karar vermeli.
Öyle olun ya da olmayın demekle olmuyor.
Olmayın dersin, adamın bir bilinmedik hastalığı vardır, covid olur ve maazallah vefat eder.
Olun dersin 3-5 sene sonra bir yan etkisi olur, oradan hayatı boyunca çeker, sen vesile olmuş olursun.
Bence herkes kendisi için araştırsın tartsın biçsin, ona göre karar versin.
Gscimbom mobil
Niye?2 doz sino üstüne 3. doz biontek olmak saçma geliyor, çin aşısından servis edilmesi lazım
abi millet aşıdan çekiniyor yan etki diye, aşıları karıştırmak ne derece doğru izah edemedim kendimce
Aşı karıştırmak ne yav kokteyl mi buabi millet aşıdan çekiniyor yan etki diye, aşıları karıştırmak ne derece doğru izah edemedim kendimce
merkel, moderna+astrazena yaptırdığına göre sıkıntı olmayabilir. biraz daha araştırmam lazımAşı karıştırmak ne yav kokteyl mi bu
Aksine 3. dozu biontech yaptırmak daha makul değil mi
Araştır da yaz plsmerkel, moderna+astrazena yaptırdığına göre sıkıntı olmayabilir. biraz daha araştırmam lazım
Benim calisma arkadaslarimdan biri Astra+Biontech'le bitirdi. Almanya'da hatiri sayili kisiler öyle karisik oldu. Dün test yaptirdi, bakalim %kac korumasi varmis. Ögrenirim haftayamerkel, moderna+astrazena yaptırdığına göre sıkıntı olmayabilir. biraz daha araştırmam lazım
astra olayı farklı yasaklandı galiba ondan dolayı farklı aşıya geçildi, benim korkum çinlilere olan bir korkuBenim calisma arkadaslarimdan biri Astra+Biontech'le bitirdi. Almanya'da hatiri sayili kisiler öyle karisik oldu. Dün test yaptirdi, bakalim %kac korumasi varmis. Ögrenirim haftaya
"Yasaklanmadi" ama tavsiye olarak 60 yas üstüne yapilsin dediklerinde 1.dozu olmustu onunla. Bundan dolayi bir kac kagit imzalamasi gerekiyordu eger 2.dozu Astra istiyorum deseydi riskler ve tavsiyeler hakkinda yeterli bilgiye sahip olduguna dair. Simdi 60 yas alti yine Astra ve Johnson yaptirabiliyorastra olayı farklı yasaklandı galiba ondan dolayı farklı aşıya geçildi, benim korkum çinlilere olan bir korku