Aşısını olsun herkes
Üstümüze düşeni yapalım lütfen
Ben olmasam da olur zaten çoğunluk aşı oluyor düşüncesinde asla olmayalım
Kaç çeşit mutasyon var bulaştırıcılığı daha fazla olan

Bence bu aşı konusunda herkes kendi karar vermeli.
Öyle olun ya da olmayın demekle olmuyor.
Olmayın dersin, adamın bir bilinmedik hastalığı vardır, covid olur ve maazallah vefat eder.
Olun dersin 3-5 sene sonra bir yan etkisi olur, oradan hayatı boyunca çeker, sen vesile olmuş olursun.

Bence herkes kendisi için araştırsın tartsın biçsin, ona göre karar versin.

Gscimbom mobil

Bence bu aşı konusunda herkes kendi karar vermeli.
Öyle olun ya da olmayın demekle olmuyor.
Olmayın dersin, adamın bir bilinmedik hastalığı vardır, covid olur ve maazallah vefat eder.
Olun dersin 3-5 sene sonra bir yan etkisi olur, oradan hayatı boyunca çeker, sen vesile olmuş olursun.

Bence herkes kendisi için araştırsın tartsın biçsin, ona göre karar versin.

Gscimbom mobil
Buradaki veya başka yerdeki "olun, olmayın." lafına göre gidip aşı olacak olan varsa zaten olmasın.

Ancak aşı olmuyorsa da konuya her gün girip boş yapmasın.

Virüsten kurtulmanın çözüm yollarından birisi aşı, ha hala virüse inanmıyorum deniliyorsa bu kez de korona konusuna girmeye gerek yok.

Mesela virüse inanmasam, aşı da olmayacak olsam bu konuya tek mesaj dahi yazmam, umursamıyorum demektir çünkü

2 doz sino üstüne 3. doz biontek olmak saçma geliyor, çin aşısından servis edilmesi lazım

merkel, moderna+astrazena yaptırdığına göre sıkıntı olmayabilir. biraz daha araştırmam lazım
Benim calisma arkadaslarimdan biri Astra+Biontech'le bitirdi. Almanya'da hatiri sayili kisiler öyle karisik oldu. Dün test yaptirdi, bakalim %kac korumasi varmis. Ögrenirim haftaya

Benim calisma arkadaslarimdan biri Astra+Biontech'le bitirdi. Almanya'da hatiri sayili kisiler öyle karisik oldu. Dün test yaptirdi, bakalim %kac korumasi varmis. Ögrenirim haftaya
astra olayı farklı yasaklandı galiba ondan dolayı farklı aşıya geçildi, benim korkum çinlilere olan bir korku

2. doz erkene çekilmesi ve 3. doz derken 1.doz olmayanlara aşı kalmayabilir(aşı karşıtları dert etmesin yani :D) umarım tedarik sürecini iyi ayarlamışızdır.
Bana sistem patlayacak gibi geliyor.

astra olayı farklı yasaklandı galiba ondan dolayı farklı aşıya geçildi, benim korkum çinlilere olan bir korku
"Yasaklanmadi" ama tavsiye olarak 60 yas üstüne yapilsin dediklerinde 1.dozu olmustu onunla. Bundan dolayi bir kac kagit imzalamasi gerekiyordu eger 2.dozu Astra istiyorum deseydi riskler ve tavsiyeler hakkinda yeterli bilgiye sahip olduguna dair. Simdi 60 yas alti yine Astra ve Johnson yaptirabiliyor

Geri
Üst Alt