Yeni dalganın ayak sesleri. Umarım yine kulak ardı etmezler. Avrupada da artış var. Soktuğumum deltası bela olcak gibi. İnşallah zayıflamış bir mutanta evrilir bir an önce.

Normalde her virüs insanla birlikte yaşamaya alışır, günden güne zayıflardı.

Bu korona sürekli güçleniyor, bu işte bir bokluk olduğunu düşünmeye başladım artık.
gain of functionnn

bunu okuduktan sonra bende oyle dusunmeye basladim

Aşılama devam ettiği sürece hastaneye yatan sayısı patlamazsa bundan sonra yasaklar gelmez ayriyeten bizde yeni yasaklar demek erken seçim demek artik imkanı yok kacamazlar

Bilerek mi saliyorlar bu virüsü
teori su:

gain of function reserach diye bir kac ...research labler var. ki bunlar dogru kendin arastirabilirsin. bu viruslari guclendirmeye calisiyorlar, amerikada senato bunu yasakladi 2014 (cunku amerikada leakler oldu) 2017 tekrarlandi. bu lablerin bitanesi wuhan da. leak nedeniyle (yani hata) salinmis deniliyor.

ny times'daki articleyi okudukdan sonra bunlari izledim. ikna oldum simdilik.

amerikadaki yasakin kaldirilmasi hakkinda olan article

teori su:

gain of function reserach diye bir kac ...research labler var. ki bunlar dogru kendin arastirabilirsin. bu viruslari guclendirmeye calisiyorlar, amerikada senato bunu yasakladi 2014 (cunku amerikada leakler oldu) 2017 tekrarlandi. bu lablerin bitanesi wuhan da. leak nedeniyle (yani hata) salinmis deniliyor.

ny times'daki articleyi okudukdan sonra bunlari izledim. ikna oldum simdilik.

amerikadaki yasakin kaldirilmasi hakkinda olan article

Aşi oldun mu

Kendimizi korumak için FFP2 maskesi yetmiyor diyebiliriz. Daha sağlam çözümler uretmeliyiz. Bu dayı mesela bu işi çözmüş.

IMG-20210715-WA0003.webp

Israil gibi ulkenin %80’i cift asi olan bir ülkede vaka sayilari ve hasta sayilari artiyorsa bu iste bir sikinti var demektir bence

dün öğlen 2. aşıyı olmuştum. gece 2de ateşlendim, daha şimdi tekrardan uyandım. Ailem 3-4 kez tshirt değiştirmiş. Arada uyanmalarım oldu ama kafam güzelmiş hissi devam ediyor. Vücuduma güvenirdim ama sarstı yinede. Ateş hala devam ediyor. Koronada sadece burun akıntısı olmuştu garip bir şekilde.

Geri
Üst Alt