- 18 Temmuz 2009
- 82.120
- 239.980
- 5.263
Kimsenin virüsü salladığı yok, son 1 haftada 3 farklı şehirde ve farklı ortamlarda gördüğüm kadarıyla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilerek mi saliyorlar bu virüsüNormalde her virüs insanla birlikte yaşamaya alışır, günden güne zayıflardı.
Bu korona sürekli güçleniyor, bu işte bir bokluk olduğunu düşünmeye başladım artık.
gain of functionnnNormalde her virüs insanla birlikte yaşamaya alışır, günden güne zayıflardı.
Bu korona sürekli güçleniyor, bu işte bir bokluk olduğunu düşünmeye başladım artık.
Bilmiyorum ama hem çok bulaşıcı hem çok güçlü hem de kuluçka süresi çok uzun.Bilerek mi saliyorlar bu virüsü
teori su:Bilerek mi saliyorlar bu virüsü
teori su:
gain of function reserach diye bir kac ...research labler var. ki bunlar dogru kendin arastirabilirsin. bu viruslari guclendirmeye calisiyorlar, amerikada senato bunu yasakladi 2014 (cunku amerikada leakler oldu) 2017 tekrarlandi. bu lablerin bitanesi wuhan da. leak nedeniyle (yani hata) salinmis deniliyor.
ny times'daki articleyi okudukdan sonra bunlari izledim. ikna oldum simdilik.
amerikadaki yasakin kaldirilmasi hakkinda olan article
![]()
US government lifts ban on risky pathogen research
The National Institutes of Health will again fund research that makes viruses more dangerous.www.nature.com
Doktor mizaha ara vermen lazımKendimizi korumak için FFP2 maskesi yetmiyor diyebiliriz. Daha sağlam çözümler uretmeliyiz. Bu dayı mesela bu işi çözmüş.
Ekli dosyayı görüntüle 130869
Pazar günü yüzünden. Bir mekana girecektim anasını satim, 100 kişilik yerde 400 kişi vardı, hepsi iç içe. Bizim işten 9 kişi kapmış bile.ingiltere 48k vaka 63 ölüm açıklamış