Aşırıya kaçmadigin surece alkolun hicbir sıkıntısı yok aşıdan sonra ustat. Sadece fazla içtiğin vakit (kisiden kisiye degisir, gunluk 2 bardak/kadeh ten fazla diyelim) bagisiklik sistemi antikor uretiminde sorun yasayabiliyor. Aşıdan sonra yeterince antikor produksiyonu olusmuyor.

Aşırıya kaçmadigin surece alkolun hicbir sıkıntısı yok aşıdan sonra ustat. Sadece fazla içtiğin vakit (kisiden kisiye degisir, gunluk 2 bardak/kadeh ten fazla diyelim) bagisiklik sistemi antikor uretiminde sorun yasayabiliyor. Aşıdan sonra yeterince antikor produksiyonu olusmuyor.
maçta içerim

Asi olup olmama konusunda Herkes Kendi kararini vermeli ama asi olmayan birinin herhangi bir tedbir almadan gezmesi tatil yapmasi maske kullanmamasi rezalet

Ben henuz asi olmadim ama sokak ta tek basima yurudugum zaman bile maske herzaman var

Asi olmayan tabiki maske mesafe veya temizlik konusunda sikayet etmeyecek,ben inanilmaz memnunum özelikle maske konusunda

Tuvaleti kullansinlar diye prim verilirken, ve halkin yinede gidip sokaga sictigi ülkeden tam beklenilen bir olay bu.

India diyor oğlum sen taaa diğer taraftasın

Delta falan nasil geldi coronavirusun babasida dunyanin diger tarafinda kanka yani

Herifler 1.3 milyar insan
Kuresel isinma desen o da geliyo

Africa da apayri bir dert

Ne bileyim

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt