Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
kim sıkıyor canını
Covid-19 ve uygulamalar!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim sıkıyor canını
SON DAKİKA: ABD İlaç ve Gıda Dairesi'nin (FDA), Pfizer/BioNTech'in geliştirdiği Covid-19 aşısına tam onay verdiği duyuruldu.
16 yaş üstüne tam onay vermiş. 12-15 yaş aralığına acil kullanım onayı olarak devam ediyor.Zaten Pfizer ABD nin![]()
Onay vermese zaten olmaz.
16 yaş üstüne tam onay vermiş. 12-15 yaş aralığına acil kullanım onayı olarak devam ediyor.
Moderna'da yakında tam onayı alır
Algı yapıyoruz biz de rtaş. Aşı karşıtları onayı bile falan yok diyorduUsta zaten bunlar zamaninda onay almasa asi olma ihtimali 0.
Simdi Reklam yapmanin anlami yok yani onu diyorum![]()

Zaten Pfizer ABD nin
neden renktaş? ayıp mı olur?Zaten Pfizer ABD nin
Algı yapıyoruz biz de rtaş. Aşı karşıtları onayı bile falan yok diyordu![]()
neden renktaş? ayıp mı olur?
Az önce arkadaşım aradı diyorum Covid olmuşum o yalan diyor. Ulan rahatsızım diyorum yok yok iyisin bişeyin yok diyor. Test diyorum yalan diyor, ölenler var diyorum, doktorlar öldürüyor diyor. Telefonu yüzüne kapadım.
tıpta ayıp olmazAyip olur tabi .
Türkiye Otomobil lastik üretse ve satsa sorna Türkiye 6 ay sorna onay yok derse ayip olmazmi?
6 Eylül'de başlıyor.Şehirlerarası otobüs veya uçak yolculuğu için aşı olmamış veya aşısı tamamlanmamış kişilere pcr zorunluluğu geldi mi bilgisi olan var mı
Hocam dogrudur, tr dede aynı, bizzat bodrum da amerikan hastanesindeki doktor dedi bana bunuBilmiyorum ne kadar dogru israilde hastanede yatanların yarıdan cogu aşılı olanlarmış