Kripto Para Birimleri ve Coinler

Coin piyasasını sadece dışardan gözlemleyen bir amatör olarak ani düşüşlerin güzel fırsat yarattığıni goruyoruz...Bir anda 57 den 47 oluyorsa illa ki bir tepkisi oluyor yaklaşık düşüşün yarısı kadar. O anlarda vurkac yapmak mantıklı . Ama şöyle bir durum bu dalga 23 Nisan'da yaşandı şu an 2. Kez yaşanıyor yani bir noktadan sonra vurkac imkanı da vermeyebilir dikkatli olmak lazım..
Bu düşüşlerde saglam durabilen tek büyük coin ethereumdu bilhassa onu iyi gözlemlemek lazım..

ABD Adalet Bakanlığı Binance'e soruşturma açtı iddiaları var. Kesin bir yalanlama gelmedi ama CZ doğru değil demek istiyor herhalde. Yine de piyasa daha kötü sallanabilir takipte kalmanızda fayda var.

ABD Adalet Bakanlığı Binance'e soruşturma açtı iddiaları var. Kesin bir yalanlama gelmedi ama CZ doğru değil demek istiyor herhalde. Yine de piyasa daha kötü sallanabilir takipte kalmanızda fayda var.

şimdi tekrar alımlara başlayacaktım btc iyice düşmeye başlamıştı çünkü araştıralım bakalım

Her gun yeni bi yıkım. Üst üste pompalıyolar haberleri bakalım nereye kadar

Şuan etherium tarafında bir problem olacağını sanmıyorum.Tekrardan yükseliş trendine girecektir.Hemen yoldan dönmemek lazım bence zamanına bırakanlar şimdi bin pişman

Henüz girmemem hayırlı oldu sanırım

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

200 lira girip USD yapıp yarısını ETH, diğer yarısını da Holo’ya yatırıp 1 sene kulağımın üstüne yatmak gibi bir planım var.

1 sene sonra Kazandırır mı ne dersin? @Oğuzhan Ölmez

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sık sık saçmalayama başladı,1 hafta bile bir coinde durmam artık alır satarım, al sat yaparak kazandığımın hepsini ki mevduatımın %20 si kadar kazandım 2-2,5 ayda. aldığımız coinler 2 günde götürdü ve sınırıda yok. Uzun dönem yatırımlar için tekrar bİst i tercih edeceğim galiba. Ölmedik ayaktayız da insanın sinirini bozmaya başladı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt