Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben biraz araştırmıştım, aylık 600-700 tl elektrik ile ve 50-60 bin yatırım ile ayda 0.5 eth üretilebiliyordu.1000 doların altına düşerse üretmenin bir mantığı kalmaz bence.Ülkedelerdeki elektrik fiyatına bağlı olarak değişir o. Net bir rakam söyleyemeyiz.
Dun 420den aldığımız atm su anda 120.![]()
Ustad su anda atmnin ana hissedariyim yarin yonetim kurulu toplantısına başkanlık edeceğim.Üstad bu gidişle mal sahibi olarak senin twitler yön verecek coinlere
Analizcilerin peşine takılanların sonu... Bitmez yani bu döngü. Hazır paraya konma hevesi milletin gözünü kör ediyor. Adam burada milyoner olacağını sanıyor. Ulan yedirirler mi sana hahahahaha Maaşına %1-2 zam yaptırmak için patronun kapsını aşındıranlar sözde burada milyoner oluyor. Analiz yapanların işi budur. Adam normal işte çalışmayı bırakı burada işini sürdürüyor. Başkaları kaybedecek ki o kazanacak.Meali şu, @Onur Atar
Son 1-2 ayda piyasadaki irili ufaklı bütün çöplerin insanların algısıyla nasıl oynadığı..
15 yaşında 5 dolarlık sepet yaptım diyen velet bile yapıyo bunu..
Sepet dedikleri yer buralar..
Roket attıkları yerler
Uçuyoruz dedikleri yerler..
Her büyük marubozuda uçtuğunuza inandırırlar önce..
Sarı zemin üstüne siyah yazıyla yazdığım bilgi kutucuğunun olduğu noktaya bak..
Oralarda bişey oluyo..
HANİ DİYORLAR YA HİÇBİRŞEY OLMASA DA KESİN BİRŞEY OLDU DİYE..
Roketçilere bakanlar 10x hayalleriyle yaşıyo bu sırada, gözleri kör olmuşcasına..
Tam da o civarlar benim de borsadan çıktığım yer (aslında ben de hatalı çıktım, 10 mayısta çıkmam gerekirken 12 mayısta çıktım..)
Sonrası gelen düşüş..
Şimdi bu düşüşü FLAŞ TV HALAY MÜZİKLERİ DİNLEYEREK Mİ İZLEMEK?
Yoksa elinde mal olup da ACABA YÜKSELECEK Mİ DİYE mi izlemek???
Kandırdılar, hepimizi kandırdılar bir zamanlar..Hayallerimizi çaldılar..
Ondan şimdi böyle orspi olduk : D
Ben yine iyi fiyattan almışım yavDun 420den aldığımız atm su anda 120.![]()

Bende yok yaw dün sattım da bir günde olan düşüşe bakın demek istemiştim.Ben yine iyi fiyattan almışım yav![]()

Sermayenin hepsini atsam bugün intiharın eşiğindeydim.Bende yok yaw dün sattım da bir günde olan düşüşe bakın demek istemiştim.
2 aydır cimri yatırımla devam ediyorum.