Kripto Para Birimleri ve Coinler

ulan eksi yemeyip yatay seyretse ona da razıyız artık : ) malesef bende baya zarardayım , ama girdik bir kere...uzun vadede yine umudum var.

Ülkedelerdeki elektrik fiyatına bağlı olarak değişir o. Net bir rakam söyleyemeyiz.
Ben biraz araştırmıştım, aylık 600-700 tl elektrik ile ve 50-60 bin yatırım ile ayda 0.5 eth üretilebiliyordu.1000 doların altına düşerse üretmenin bir mantığı kalmaz bence.

Dun 420den aldığımız atm su anda 120. :o

Meali şu, @Onur Atar

Son 1-2 ayda piyasadaki irili ufaklı bütün çöplerin insanların algısıyla nasıl oynadığı..

15 yaşında 5 dolarlık sepet yaptım diyen velet bile yapıyo bunu..

Sepet dedikleri yer buralar..

Roket attıkları yerler

Uçuyoruz dedikleri yerler..

Her büyük marubozuda uçtuğunuza inandırırlar önce..

Sarı zemin üstüne siyah yazıyla yazdığım bilgi kutucuğunun olduğu noktaya bak..

Oralarda bişey oluyo..

HANİ DİYORLAR YA HİÇBİRŞEY OLMASA DA KESİN BİRŞEY OLDU DİYE..

Roketçilere bakanlar 10x hayalleriyle yaşıyo bu sırada, gözleri kör olmuşcasına..

Tam da o civarlar benim de borsadan çıktığım yer (aslında ben de hatalı çıktım, 10 mayısta çıkmam gerekirken 12 mayısta çıktım..)

Sonrası gelen düşüş..

Şimdi bu düşüşü FLAŞ TV HALAY MÜZİKLERİ DİNLEYEREK Mİ İZLEMEK?

Yoksa elinde mal olup da ACABA YÜKSELECEK Mİ DİYE mi izlemek???

Kandırdılar, hepimizi kandırdılar bir zamanlar..Hayallerimizi çaldılar..
Ondan şimdi böyle orspi olduk : D
Analizcilerin peşine takılanların sonu... Bitmez yani bu döngü. Hazır paraya konma hevesi milletin gözünü kör ediyor. Adam burada milyoner olacağını sanıyor. Ulan yedirirler mi sana hahahahaha Maaşına %1-2 zam yaptırmak için patronun kapsını aşındıranlar sözde burada milyoner oluyor. Analiz yapanların işi budur. Adam normal işte çalışmayı bırakı burada işini sürdürüyor. Başkaları kaybedecek ki o kazanacak.

Bundan önceki boğada eleman kucoine üye olun orada çok iyi coinler var 100x yapacak falan yazıyor.. Bir kaç ay kucoine yatırımcı çekiyor. Boğa olduğu için her coin zaten artıyor. Bir gün takipçilerine 1 saat sonra pump var sinyal geldi diyor. Adamlar her yere haber salıyorlar. Adam son 30, son 10, son 1dk diyor coini sosyal medyada yazıyor... Bir anda coin tepe yapıyor eleman coinleri tepeden boşaltıyor. Boşaltma bitince sosyal medyada satın yazıyor. Millet bir anda satmaya başlıyor.... Çoğu içerde kalıyor. Geriye dönük hareketlere bakıyorsun coinde yaprak kımıldamıyor. Hacim hiç yok hahaha Böyle böyle 5-6 tane coini pumplattı. Bir gün kayboldu.

Bir tane daha eleman vardı pideci ramazan diye geçer kitledi de kitledi. Sonra hassan sabbah nikiyle tekrar çıktı yine kitledi.. Sonra onuda kapattı. Adamın yeni nicklerine yetişemiyordu kimse. İşi öğrenmiş nasıl takipçi kasılacağını iyi biliyordu. Eskilerin hepsi bilir. Adam şimdi yine farklı nickle piyasada büyük feno olmuş. Arkadaşlar uzak durun bu adamlardan. Çok tehlikeli!

-500 TL zararla ben çıktım. Yapacak bir şey yok bunun yön daha aşağı. Haftalığı kapatır gibi 33knın altında. 23lerden alırım artık.. Boşu boşuna 500 lük olduk o paraya bir garibanı sevindirseydim keşke

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt