Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ens aldıktan 20 dk sonra tam %40lık mum attı yukarı. hastasıyız bu piyasanınZec, ctk, ens, iost, Storj, knc ekleme yaptım. Sepet totalde %35 karda düşüşe rağmen
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
W görebiliriz bence de. ama 40800 ü doldurmayabilir bana kalırsaHaber kaynaklı olunca düzeltmesi hızlı olurdu sanki 2'nci tur sert bir düşüş daha gelebilir.
%200 devam ediyor.People roketi taktı 4 saatlik mumda %150 oldu.
Severiz.People %350 yaptı roketi taktı uçuyor normalde terse işlem açmam ama 0,7407'de mini mini bir deneme yapasım var.![]()
Bir milim daha yukarı çıksa %2100 alıyordum ters işlem olmasından dolayı yüksek girmezdim ama yinede iyi kar bırakırdı sağlık olsun ama yakındı.People %350 yaptı roketi taktı uçuyor normalde terse işlem açmam ama 0,7407'de mini mini bir deneme yapasım var.![]()

Sağlık olsun dersin ama aslında için kan ağlar.Bir milim daha yukarı çıksa %2100 alıyordum ters işlem olmasından dolayı yüksek girmezdim ama yinede iyi kar bırakırdı sağlık olsun ama yakındı.
![]()