Kripto Para Birimleri ve Coinler

Yaklasiyor yaklasmakta olan
İnsanların %98inde falan alt coin var. BTC 100K da olsa biraz stabil gidip eth önderliğinde alt coin coşkusu başlamadığı sürece orta kesime faydası yok. BTC'nin ilk ATH'ında(70K) alt coin alanların coin fiyatları o günün %20sinde falan, BTC 1 milyon dolar olsa ne olur?

İnsanların %98inde falan alt coin var. BTC 100K da olsa biraz stabil gidip eth önderliğinde alt coin coşkusu başlamadığı sürece orta kesime faydası yok. BTC'nin ilk ATH'ında(70K) alt coin alanların coin fiyatları o günün %20sinde falan, BTC 1 milyon dolar olsa ne olur?
BTC kara cumaya kadar 100k olur diye bi tahminde bulunmustum onu vurgulamak istedim hocam. Ayni zamanda haklisin. Elinde uc yuz bes yuz bi sey olan insan 0.00005 BTC almak istemiyor. Cogunlukla zenginler ve balinalar aliyordur. Ama 40 gunde 50% artti. Yani daha da zengin oldular. Alt'cilar beklemeye devam edecek. Hergun parkurlarda supriz yapan esekler gibi biri digerlerinden one cikacak biz de onu yakalamaya caliscaz.

Döngü her zaman neredeyse aynı oldu ama insanlar anlamak istemiyor. Portföyün %40 ı btc, %40 ı altcoin, %20 si de her zaman cash olursa inanılmaz dengeli ve düşüşlerden de o kadar etkilenmeyen bir portföy oluşmuş oluyor. BTC ath tazeledikçe de %10 kar alıp devam edilerek altlara para aktarılmaya fırsat sunuyor.

Sözün özüne gelelim, btc dominans artık doyum noktasına çok çok yakın. Trumpın seçilmesiyle meşale yakılmıştı, öyle ya da böyle altlar fırlayacak. Ben 2025 marttan sonraya pek bir şey kalmayacağını düşünüyorum.

Şahsi fikrim aralık ve özellikle ocak çok iyi geçecek.

Göreceğiz

IMG_2880.webp

Tesadufen 99 olmustur..

Koyin moyin biz ne biliriz..

Ben kendi halinde bir emekliyim..

Tek hayelim yengenize fantomdan Elaktrik supergesi almak..

Hayirli forumlar : /

XLM'i en son 2021'de takipten cikarmistim. Secimden bu yana 6x yapmis.

memecoinlerden sonra demirbaş coinlere sıra geldi. burdan sonra sıra eth tabanlılarda (bence)

Geri
Üst Alt