- 20 Ağustos 2017
- 23.942
- 16.286
- 1.838
Yaklasiyor yaklasmakta olan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanların %98inde falan alt coin var. BTC 100K da olsa biraz stabil gidip eth önderliğinde alt coin coşkusu başlamadığı sürece orta kesime faydası yok. BTC'nin ilk ATH'ında(70K) alt coin alanların coin fiyatları o günün %20sinde falan, BTC 1 milyon dolar olsa ne olur?Yaklasiyor yaklasmakta olan
BTC kara cumaya kadar 100k olur diye bi tahminde bulunmustum onu vurgulamak istedim hocam. Ayni zamanda haklisin. Elinde uc yuz bes yuz bi sey olan insan 0.00005 BTC almak istemiyor. Cogunlukla zenginler ve balinalar aliyordur. Ama 40 gunde 50% artti. Yani daha da zengin oldular. Alt'cilar beklemeye devam edecek. Hergun parkurlarda supriz yapan esekler gibi biri digerlerinden one cikacak biz de onu yakalamaya caliscaz.İnsanların %98inde falan alt coin var. BTC 100K da olsa biraz stabil gidip eth önderliğinde alt coin coşkusu başlamadığı sürece orta kesime faydası yok. BTC'nin ilk ATH'ında(70K) alt coin alanların coin fiyatları o günün %20sinde falan, BTC 1 milyon dolar olsa ne olur?
Kac yildir telefon kullaniyon. Su cizgilieri duzgun ciz artik bilader.Ekli dosyayı görüntüle 268527
Tesadufen 99 olmustur..
Koyin moyin biz ne biliriz..
Ben kendi halinde bir emekliyim..
Tek hayelim yengenize fantomdan Elaktrik supergesi almak..
Hayirli forumlar : /
Üstad sen de hepten sosyate oldun!!! Elaktrik süpürgesi de neymiş? Biz faraştan anlarız!!! Bu işin sonunda caramel macchiato içmezsin umarım!!!Ekli dosyayı görüntüle 268705Ekli dosyayı görüntüle 268704
Ustumuzdeki unu gorup firinci sanmayiniz..
Sayfada ganimet var..
Saygilarimla..
Üstad sen de hepten sosyate oldun!!! Elaktrik süpürgesi de neymiş? Biz faraştan anlarız!!! Bu işin sonunda caramel macchiato içmezsin umarım!!!
Konuyu terk et.1 saat 10 dk sonra bir şeyler dönecek gibi hissediyorum.
Olumlu bir şeyler de dönebilir.Konuyu terk et.
Konuda kalabilirsin.Olumlu bir şeyler de dönebilir.
Yani yukarı doğru bir hayvani mum 102bin gibi. Ya da 78bin yolunu açan bir şelale modu.